|
Која песна ве опишува.. |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuzna pesna
Reč, jedna i kraj Bol, gospodski sjaj Gazila bih duboku reku Samo da nađem zvezdu neku Koja na tebe podseća Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Manu Chao - Si me das a elegir |
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dani - Ne ziveam za drugite |
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |