|
Како би изгледала со шишки? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Шиз0фре_ник
Нов член Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve zeni so zizki ne siski, kosa kosa ha |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шишки одсекогаш сум имала.
Сеа планирам да ги пуштам. П.С: Одсекад сум милсела дека на девојки со грбав нос, не им стојат шишки. Кај машко мразам шишки повеќе од се! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odkoga znam za sebe so shishki iam frizurki
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bas toa i se mislam dali da napravam shishki i toa dosta gusti hmmm...a mi treba nekoja promena na kosata definitivno
|
|
харизма
Група Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Направи зашто да не, па и да не ти се свиѓаат за 2 3 недели ке пораснат Јас од искуство зборам 2 пати така ги зезнав шишките ги ишишав па се покајав ама пораснаа |
|
Nadia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i ke napravam ...vo tekov na nedelava bas ke idam i sakam vakvi gusti vo ovoj stil...posto nemam prava kosa a vakvi mislam deka i polesni ke mi bidam za mestenje...ako nisto drugo pa za deve nedeli ke mi porasnat
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас незнам како ти би изгледала со шишки, ама знам дека ја изгледам убаво. Нарцис. -.-
Ако имаш грбав нос не крцнувај рамни шишки. Дополнително ќе ти го зголемат. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не носам шишки, мислам дека и нема да ми прилргаат, имам округла глава!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Nadia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napraviv siski...znaci ne mi se losi...samo stoooo izgledam kako da imam 15-16 godini ...ama ako slatka sum vaka hihihih si podeliv kompliment sama
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме фати мерак за шишки и си ги крцнав. Малку ми се цик-цак, ама фризерката ќе ги среди. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти играј си дома, па фризерката ќе си игра магионичар после Инаку у фаза сум на пуштање.. ќе видиме до кога.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушташ шишки или пушташ коса? Јас си гледам сликите со кратка коса, па сега ме фати мерак да ја крцнам пак кратка. Со шишки од 2 цм. |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |