|
Што најмногу ве иритира |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odberi den koga ne se raboti, togas... |
|
Incredible Blue
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Традиции, затупени верски фанатици, искомплексирани професори, терање инат, хистерија, параноја, шмизли...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подфорумот „Политика и вести“
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj sto misli deka e mnoooooogu pameten
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
laga
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas samata ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kukavici
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо не ме иритира, се е супер....
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога почне да ми соли памет без некој да ја е прашал нешто
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu me iritira koga ke dojde baba mi bas vo migot koga samo sto sum se razbudila i koga ke pocne: babe da sredime ova, da napravime ona, mozes denes da pustis pravosmukalka, soveri gi alistata, tatko ti vaka, brat ti se nervira, majka ti da bese
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ги слушам овие наши гласопозајмувачи по турскиве серии кога:
-на снаа од брат и се обраќаат со стрино-како бре не научиле дека снаата е снаа - дека братот на мајката е ВУЈКОООО, а жената му е ВУЈНА |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ох бее.... што ме нервира??
Ме нервираат ропаци што одат по улци и потплукнуваат во стилот „к***Ф ме боли за све“.... нивните гнасни , масни... ко подгорени безопасни ЦУРИЦИ... со тоа газот 2 декари....замислени дека се фенси, во фармерки тесни... се имаат шемено со цел пелагониски регион, а особено со радост се сеќаваат на згодните момци (читај пискули) од Чепиг`оо... Сликани в клозет и одма на фб... шо ги „лофкааат другарките нај мн.“ Бркови поголеми од мојве, жолти забишта големи ко штемајзи ,веѓи кубени толку што белиот регион околу веѓите не мојш да не го приметиш. ДА ... ги мразам.. ги мразам затоа што озборуваат и подбуцнуваат Мразам другарки добри вили... на другарката и вика „значи ќе ти го местам онај ... срце е...совршен“ Ако е толку срце тој „дикелот“ нема да чека некој друг женска да му мести. Сепак се работи за некој сор... И после налетуваш во денот на некој „коњ штаерски“ на мои години со колата од татко му. На него билда плочки, мочки, лепешки, бицепси, трицепси, шеснајсецепси и други цептер тенџерина. И обавезно лажи некоја смотана... А оваа смотанава па е толку смотана што и другите ги замотува во приказната на која шо поверувалаа... Абе... само цигла му е мајката на овие... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ме праќа сабајле по продавници токму преди да појдем за на работа
Изменето од емил - 13.Декември.2011 во 06:01 |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кабли кога ќе ми се заплеткаат...Ти влечеш еден они три излегуваат...Или кога ќе се закачи кабелот за нешто...јоооооојјјјјј....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |