IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што најмногу ве иритира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што најмногу ве иритира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 20>
Автор
Порака
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2010 во 23:20
Originally posted by renatax renatax напиша:

Е тек тогаш има да доцнам и за втора смена.голема%20насмевка

odberi den koga ne se raboti, togas...
Incredible Blue
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 17:29
Традиции, затупени верски фанатици, искомплексирани професори, терање инат, хистерија, параноја, шмизли...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 00:39
подфорумот „Политика и вести“
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2011 во 23:09
nekoj sto misli deka e mnoooooogu pametenне
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
Кон врв
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2011 во 23:34
laga
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 01:28
Jas samata ...
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 01:56
Kukavici
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 02:00
ништо не ме иритира, се е супер....
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 02:54
кога почне да ми соли памет без некој да ја е прашал нешто лутина
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2011 во 20:07
Najmnogu me iritira koga ke dojde baba mi bas vo migot koga samo sto sum se razbudila i koga ke pocne: babe da sredime ova, da napravime ona, mozes denes da pustis pravosmukalka, soveri gi alistata, tatko ti vaka, brat ti se nervira, majka ti da beseне слушам
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2011 во 19:39
Кога ги слушам овие наши гласопозајмувачи по турскиве серии кога:
-на снаа од брат и се обраќаат со стрино-како бре не научиле дека снаата е снаалутина
- дека братот на мајката е ВУЈКОООО, а жената му е ВУЈНА

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2011 во 16:00
Ох бее.... што ме нервира??
Ме нервираат ропаци што одат по улци и потплукнуваат во стилот „к***Ф ме боли за све“.... нивните гнасни , масни... ко подгорени безопасни ЦУРИЦИ...  со тоа газот 2 декари....замислени дека се фенси, во фармерки тесни... се имаат шемено со цел пелагониски регион, а особено со радост се сеќаваат на згодните момци (читај пискули) од Чепиг`оо...  Сликани в клозет и одма на фб... шо ги „лофкааат другарките нај мн.“
Бркови поголеми од мојве, жолти забишта големи ко штемајзи ,веѓи кубени толку што белиот регион околу веѓите не мојш да не го приметиш.
ДА ... ги мразам.. ги мразам затоа што озборуваат и подбуцнуваат

Мразам другарки добри вили... на другарката и вика „значи ќе ти го местам онај ... срце е...совршен“
Ако е толку срце тој „дикелот“ нема да чека некој друг женска да му мести. Сепак се работи за некој сор...

И после налетуваш во денот на некој „коњ штаерски“ на мои години со колата од татко му.
На него билда плочки, мочки, лепешки, бицепси, трицепси, шеснајсецепси и други цептер тенџерина.

И обавезно лажи некоја смотана... А оваа смотанава па е толку смотана што и другите ги замотува во приказната на која шо поверувалаа...

Абе... само цигла му е мајката на овие...

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2011 во 23:08
кога ме праќа сабајле по продавници токму преди да појдем за на работа

Изменето од емил - 13.Декември.2011 во 06:01
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2011 во 00:18
Кабли кога ќе ми се заплеткаат...Ти влечеш еден они три излегуваат...Или кога ќе се закачи кабелот за нешто...јоооооојјјјјј....лутина
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.