|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 86> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И нека го избришат овој член од законот бидејки не важи за партиско вработување
Член 5 Се забранува секаква дискриминација врз основа на членување или нечленување во политичка партија. |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комотно некa го избришат оти најнеписмените искомплексирани прости мариовци ги кладоја за феудални шефој на локалните комитети, и заради таквите примероци на неписмени вмровци факултетски образованите граѓани стојат во задните редој и се приморани да му ги лижат чизмите на некоја проста селанка со четврто одделение која страда од тежок комплекс на повисока вредност кон факултетски образованите луѓе и на нив ги лечи нивните фрустраци.
Денот ко ќе земам книшка од некоја партија, да ми се исушат рацете.Побрзо криминалец ќе бидам, ќе крадам и ќе пљачкам ама душата нема да си ја корумпирам со членство во која и да било партија.Членство во партија е најниското интелектуално, духовно ниво на кое можи да падни една индивидуа. Изменето од DragancoLeskoec - 03.Февруари.2011 во 17:10 |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е алал да ти е за постов!Само да те поправам неписмени вмровци и сдсовци ! Се согласувам дека е најдолната работа! |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И сдсмовци апсолутно, само сакав да кажам иако моментално мислам дека СДСМ е слаба опозиција и има безброј негативни страни, во нив и партиските вработување, ама вмровците се познати по вработување на неписмени и неискусни луѓе.
Изменето од DragancoLeskoec - 03.Февруари.2011 во 17:50 |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сваќам И се согласувам дека на ВМРО им се трејд марк неписмените.Доста е 4то да имаш и одма во администрација ќе ти средат работа :D Па после имаме луѓе што си ги вадат очите за власта(СДСМОВСКА И ВМРОВСКА)како да не ги бранат иначе овци ќе чуваа сега административци се |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot predlg e da si prodolzat ovaka super rabotata i narodite se zadovoleni mnogu i pak ce glasat z grujevski i vmro da zivete nasata najdobra vlada
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој ги чита предлозите? Ова е нај лошата влада што може да ја има Македонија.Администрација АУТ....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да земаат часови од Јапонциве, што значи морал, одговорност и доблест во политиката! ...за 450 евра ејјјј... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ае бате, ни точка ни запирка... одвај те разбрав што сакаш да кажиш... |
|
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас предлагам да си направат бисти во паркот Жена се додека имаат уште некоја банка
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bez gajle bidete,..narodot vash ima i....sochni koski !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предлогот се уште важи...да им се дозволи на луѓето доплата на стаж до 1,5-2год.да можат да имаат 15год.минимален услов за старосна пензија.„Владооооо„ читаш лиии,сушаш лиии...народот моли да ти даде париии.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj najnov predlog do vladata,
Grujo samo napred, ic oko da ne ti trepne, vremeto na komunjarite izmina, ama dodeka imas podrska od narodot samo napred. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-да им нареди на оние од рег.комисија да ја покачи цената на струјата за уште 6,25%,,,што е тоа да се плаќа за електрична енергија помалку отколку за телефон.
на што личи тоа? -да ја покачи цената на нафтените деривати,нема смисла да имаме помала цена од другите...и да одиме во була.. ...и после нека дојдат грциве да купуваат поефтин бензин. ќе плаќаме поскапо,ама и они нема да купуваат поефтино.. Изменето од zagor - 10.Март.2011 во 10:16 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |