|
Дали сите станавме сељаци? |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be!
..povekjeto bea i .....ostanaa seljaci!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи што се подразбира под „сељак“
Инаку, не сите, ама 60% од луѓето станаа. 24/7 траскање на турбофолк, поштување на „така викаат старите“ идеологија, некултура на јавно место... све е тоа сељанчана, т.е индикатори дек си сељак... па сад ти види... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne!...povekjeto se...rodeni seljaci !
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a tek , idi pa vidi im ja konstitucijata ,
pa , ke sfati chovek deka se navistina , i toa ...."svezo" rodeni !
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа... зошто го заборавате Ацко Луцкастиот?
И Дара -Пепељара? Па и тие ќе дојдат, не се ни тие за потценување... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
hipper
Нов член Регистриран: 09.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Turbo folkot e proliv neviden izmesan od arapski,indiski i koj znae uste koj stilovi od istok:((
A turbo folk pevacite se samo evtini kopii na pravite pevaci civi pesmi se daleku od turbo stil. Mene mi e sram iskreno da pokazam i pustam na kolegite amerikanci kakva muzika slusame zasto nema razlika megju hadzi(haji) muzika i domasniot proliv :(( Se skrsija od smeenje koga im rekov deka nasata kantri muzika ja vikame turbo folk(srekja sto nemav nekoe CD da me terat da im pustam),a nivnata 'folk' muzika daleku e od seljacka :) |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа што цеца полнела сали кај нас, не значи дека ние немаме квалитетна музика, баш напротив, имаме голем број на квалитетни музичари и луѓе кои знаат што е квалитетна музика, од сите жанрови |
|
|
|
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам за другите...ама јас сум тежок СЕЉАК......
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti palestinec li si ? |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар само тој е сељак....еве јас сум поголем од тој
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова треба да го погледнете, прво ќе ви заличи на обично јадење бурек, ама ќе се изначитате вистини
само не знам зошто се фокусирала авторката на Скопје, ова е пошироко распространето, со промени во деталите http://www.crnobelo.com/zabava/evergrini/8701-vo-skopje |
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе момци... Еве јас јавно признавам дека се посељачив. Неизбежно е луѓе. ОД 11 станици што ми ги фаќа радиото во детската, само антена 5 и метрополис пуштаат нешто што не е т.фолк.
И сега кажете ми начин да се избега од „наочаре црнеее, у џепу бјели цвет“ Балашевич лепо објаснува: O narodnjaci, sve vam je u saci al' zasto da se baci? Ma ostavite nesto i za nas. Narodnjaci, braco i zemljaci, budite ortaci pa smanjite taj gas! Ooo народњации Па вика... За нивниот успех на окупирањето на светов: O narodnjaci, sve vam je u saci al' zasto da se baci? Ma ostavite nesto i za nas. Narodnjaci, braco i zemljaci, budite ortaci pa smanjite taj gas! ЈБГ... то е то |
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |