|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 79> |
Автор | |||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ете гледаш и самиот. Да не беше тоа СДС то немаше да видевме автобуси |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...за мене е незамисливо одговорно лице да биде недоречив,неконкретен или незнам уште како се вика тој збор.. отсекогаш така си ги водиме работите,та еве и ден денес прашај некого ..колку македонии има?..ако не ти рече три -четири..јас ***** си сечам!(тоа ***** значи глава,да не бидам погрешно разбран) |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прашање за една цигара
Која населба прва ќе види нов автобус Еве јас велам по рамковен првото место ќе го делат Аеродром и Чаир, а за другите ако остане. Нашио градоначалник е кроток ко јагне, не се замерува со власта-нема да бара |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e taka,..prvo treba na dvojkite,
...ne za drugo tuku da se vidi kolku im se jaki staklata,... ...a dvojkata e k'o od gospod dadena za takvi proverki. |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Која (ли) населба прва ќе види нов автобусСé уште не се знае на кои линии ќе сообраќаат 15 нови градски автобуси, кои изминативе денови пристигнаа од Украинаhttp://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=241197137&id=14&setIzdanie=22198 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo zelezni sedista, i zelezni ploci prozirni da se izmislat za tie vo saraj. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 16:29 |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ете го одговорот на твоето прашање Мами :
имаш 50 % погодок
|
|||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај да не звучам и јас како Култузин на оваа тема, па затоа малку поинаку ќе го опишам уствари истиот став. Суштината на постоењето повеќе-партиски систем е дека оној кој сака да ја освојува слатката власт, мора тоа да го прави преку потези со кои ги убедува гласачите дека од него седнат у властодржната фотеља тие (гласачите) ќе имаат најголема корист. Така им успеваше да го убедат народот дека тие најмногу ќе работат за него и БЦ (со тоа дека ќе го потсече октоподот и дека од секоја фамилија по еден ќе вработи), и љуБчо (со тоа дека ќе ја препороди и реформира Македонија), и Грујо (со тоа дека ќе донесе економски просперитет). Грујо како моментален премиер тоа свое убедување се обидува да го поткрепи со автобуси, спортски сали, патишта, субвенции, инвестиции во образование, здравство, култура и споменици и други проекти. Ако не ви се допаѓаат тие проекти или ако мислите дека ќе има подобри проекти ако БЦ пак се врати на власт - изберете си го БЦ. На пример БЦ може да вети дека ќе донесе 1000 електрични автобуси во Скопје и по 200 такви во секој друг град во Македонија. Сигурно таквата одлука ќе ја базирате на досегашното позитивно искуство и големите проекти кои БЦ ги вети и ги реализира служејќи му на народот во Македонија. |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како прво, Груевски не си ги исполни своите најголеми и најбитни ветувања, барем не до сега, како второ ниедна од сферите кои си ги набројал не донесува економски просперитет, а и да донесува, тој е минимален за наши потреби, трето, она што си го спомнал, особено црвеното, е баш тоа за кое што зборам јас, наменето само за плакнење очи на народот и да се направи колку да се рече дека е направено, генерално, од него добиваме минимални ефекти, а делови се дури и бескорисни и неисплатливи, а дури и да се изведе нешто како што треба, истото потоа не функционира како што треба, но битно е се разбира, дека е воведено... и повторно, како и обично одите со одбраната наречена БЦ и СДСМ, која дури веќе ми стана и симпатична, ако до сега не разбравте, народот ја избра оваа власт бидејќи не бил задоволен од претходните, а оваа власт го повторува истото што го правеле и претходните, само користи други стратегии и средства за да го направи тоа, едниов ја уназадуваше државата со тоа што не градеше ништо, другиов ја уназадува со тоа што „гради“ и народот е повторно разочаран и незадоволен да не идам разберен погрешно, има дел од проектите на владата што сум ги поддржувал, исто така и дел од неисполнетите ветувања, но не можам да поддржувам проект што е неозбилен, нема никаква смила, изведен е фушерајски и е дисфункционален, не можам да го поддржувам, само поради тоа што на никој претходен не му текнало таков проект да направи, ќе го поддржам само кога треба да го поддржам мене ич не ми е гајле ни за претходната, ни за сегашната власт, ни за власт ни за опозиција, јас само следам што се се случува и како се случува, па врз основа на тоа одлучувам што ќе поддржам, не можам на се да викам ура по секоја цена! Изменето од zabegan - 17.Февруари.2011 во 00:00 |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kaj i da e novite 15 komada ukrainci ke pocnat da vozat, do kraj na godinava ke dojdat site naracani 80 i kusur.
Do polovina na narednata godina i kineski okolu 100 komada ke dojdat, bre so grevovi ke bidat komunjarive na slednite izbori koga ke go popapaat uste ednas. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во вторник промоција на украинските автобусиајде сите да направиме по едно кругче со неѓто квалитетно ѓто ќе се движи по скоските улициИзменето од емил - 20.Февруари.2011 во 23:53 |
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не ја расипувам забавата... Ќе му текне ли на некој „украинциве“ со гајгер да ги помине пред да влезат во државата? Многу железо остана од Чернобил...
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kade ti tekna! I taka zabavata na ova tema prodolzhuva...
Ajde sega kje se razvrzat ushte 15-20 stranici bosh muabeti. Изменето од Messenger - 21.Февруари.2011 во 08:44 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |