|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 100> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e pa, normalno deka gluevski ke molchi,...koga Riker sigurno mu gi istegnal ush*te, ( ama ne zatoa shto mu e rodenden)!
....da go potapshal po ramoto ,... za toa shto lumpuva vo drzavata i shto go vrti kako saka nejziniot narod,
...ke se doznaeshe ushte i pred da se vrati na ''rabota''!
...sepak,...voopshto i ne me interesira shto gluevski ke kaze,
...bitno e shto Riker kazuva:
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гујо не го бива за ништо освен за пропагандата која му ја прават други...Затоа и ја праќа БРКОВИ БРИЈАМ да дава партиски соопштенија заборавајќи дека е министер на СИТЕ ГРАЃАНИ...а партиите нека си настапуваат партиски...но што знае девојче...уште и партизирано до даска...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Груевски
*Магистер по економски науки Економски факултет- Скопје Универзитет Св. „Кирил и Методиј“ - Скопје Хммм ???? Мислев дека има завршено политички науки малиов , ама он сосема друго Значи дефинитивно Македонија може да ја води и некој кој има завршено земјоделство , не се морални посебни квалификации |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рикер ги викнал на пеење, ама не за блокадата на сметката на А1, туку заради друго. Ги викнал да им каже дека Американците знаат како тоа Хеди Рамковски успеал да се скрие. Имено, Велија преку сватот Фијат Цаноски направил дил со Грујо и Мијалков: „Јас и директорите одиме во притвор, ама за детето оваа недела замижете и пуштете го да избега - инаку ќе ја повлечам и „последната карта“ која ве инкриминира“. И овие „го пресметале ризикот“ и го напраиле дилот. Јас го поддржувам Грујо во изминативе 6-7 години, и како што стојат работите ќе го поддржувам во некоја догледна иднина. МЕЃУТОА, како што критикував дека „Црква на Плоштад е Врата во Пеколот“ - и мислам дека Грујо ја свати пораката, па се откажаа од таа црква - сега еве пак јавно ќе кажам: НЕ ПРАВИ ДИЛ СО ТОЈ БЕДНИК РАМКОВСКИ. Изменето од DameMak - 31.Јануари.2011 во 14:12 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ги провериме сите премиери од државите од цел свет ќе видиме колку од нив имаат политички студии..А тоа и не е пресудно... не е некоја разлика помеѓу економски и правен факултет...оти и за двата да ги завршиш треба да ти фаќа главата.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најдобриот политичар што македонија го немала досега
да живее Груевски и ВМРО заедно со ДМПНЕ |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скриен во глувчешка дупка...со истурени пиони за настап во јавноста...што би кажал сиромашниот тој???
Јадо...јадна...кој ли те води, кому ли служиш???
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Груевски е премиер кој сепак има м**а да излезе на отворена емисија во А1. Застана и кажа дека владата нема врска со затворање на А1.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da tokmu taka |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека А1 вечерва си дадоа автогол- Груевски добро се држи и фактички ги насочи кон судството
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле мамо...супер се држи.?..Па истиот тој тврди ( и неговите) дека Ченто бил наместен преку суд...Па каде не постои судтво...Во Тунис не постоело, во Египет, во Кореја,во Куба,,,...во Бенецуела..?.СЕКАДЕ постои судство и сите диктатори се повикувале на институции и судови ( кои суделе по налог на диктаторите)...Значи ВЛИЈАНИЕТО и поставувањето на судиите е проблемот... тоа ни е замерка од ЕУ веќе неколку години...Значи влијанието е проблемот...како и целосната партизација...Ќе не насочи дека комисии примаат работници...без ДПМНЕ овски книшки...
Смешки како и секој диктатор...дури и цинизам...
|
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама судството е независно тело (барем така треба да биде). Може да се зборува дали или не работи како што треба, може да се зборува дека ги крши човековите права, но никако не може да се докаже дека тоа му го наредува владата.Добиваме минуси од ЕУ за работата на судството но тоа е и ќе треба време да се промени ако сакаме да тргнеме напред.
Како што рече Меси-ако се докаже дека луѓето од Перо Наков бб не се виновни ќе им плаќа отштета државата. Мене ме буни малку сумата- 20 милиони евра за данок. Па колкава заработка е тоа бре луќе да треба да се плати толкав данок? Па ние сме биле богата земја ако од една фирма “земаме“ толкав данок |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се согласувам со тебе, бидејќи имам пријатели кои со песна го завршиле економски факултет, имам роднини , братучетка омажена со директор на една позната банка во Скопје, не сакам да ја именувам , роднини кои работат во банки, па дури и една комшика која 2 и 2 не знае колку се, не знае добар ден да каже , а го завршила економскиот факултет бидејки наводно бил доста лесен и токму поради тоа што бил лесен го одбрале за студирање. Зошто да се мачиш на медицина кога можеш полесно да поминеш со економски ? Најтешки факултети се медицинскиот , електро и правен |
||
Внеси реплика | страница <1 5960616263 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |