IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 100>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 23:27
Премиер на една мала балканска земја кој мора  да молчи тага

Груевски молчи за средбата со Рикер

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 01:18
...e pa, normalno deka gluevski ke molchi,...koga Riker sigurno mu gi istegnal ush*te,  ( ama ne zatoa shto mu e rodenden)!

....da go potapshal po  ramoto ,...  za toa shto lumpuva vo drzavata i shto go vrti kako saka nejziniot narod,
...ke se doznaeshe ushte i pred da se vrati na ''rabota''!

...sepak,...voopshto i ne me interesira shto gluevski ke kaze,

...bitno e shto Riker kazuva:

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 09:56
Гујо не го бива за ништо освен за пропагандата која му ја прават други...Затоа и ја праќа БРКОВИ БРИЈАМ да дава партиски соопштенија заборавајќи дека е министер на СИТЕ ГРАЃАНИ...а партиите нека си настапуваат партиски...но што знае девојче...уште и партизирано до даска...ѓаволкловн
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 13:31
Груевски

*Магистер по економски науки
Економски факултет- Скопје
Универзитет Св. „Кирил и Методиј“ - Скопје

Хммм ????збунетост

Мислев дека има завршено политички науки малиов , ама он сосема друго не%20знам

Значи дефинитивно Македонија може да ја води и некој кој има завршено земјоделство , не се морални посебни квалификации
Кон врв
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 14:11
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Премиер на една мала балканска земја кој мора  да молчи тага<h2 ="title">Груевски молчи за средбата со Рикер </h2>

Рикер ги викнал на пеење, ама не за блокадата на сметката на А1, туку заради друго. Ги викнал да им каже дека Американците знаат како тоа Хеди Рамковски успеал да се скрие. Имено, Велија преку сватот Фијат Цаноски направил дил со Грујо и Мијалков: „Јас и директорите одиме во притвор, ама за детето оваа недела замижете и пуштете го да избега - инаку ќе ја повлечам и „последната карта“ која ве инкриминира“. И овие „го пресметале ризикот“ и го напраиле дилот.

Јас го поддржувам Грујо во изминативе 6-7 години, и како што стојат работите ќе го поддржувам во некоја догледна иднина.

МЕЃУТОА, како што критикував дека „Црква на Плоштад е Врата во Пеколот“ - и мислам дека Грујо ја свати пораката, па се откажаа од таа црква - сега еве пак јавно ќе кажам: НЕ ПРАВИ ДИЛ СО ТОЈ БЕДНИК РАМКОВСКИ.

Изменето од DameMak - 31.Јануари.2011 во 14:12
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 16:31
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Груевски

Хммм ????збунетост

Значи дефинитивно Македонија може да ја води и некој кој има завршено земјоделство , не се морални посебни квалификации

Да ги провериме сите премиери од државите од цел свет ќе видиме колку од нив имаат политички студии..А тоа и не е пресудно... не е некоја разлика помеѓу економски и правен факултет...оти и за двата да ги завршиш  треба да ти фаќа главата....да

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
aLkINOr Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLkINOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 16:31
најдобриот политичар што македонија го немала досега
да живее Груевски и ВМРО заедно со ДМПНЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 18:37
Скриен во глувчешка дупка...со истурени пиони за настап во јавноста...што би кажал сиромашниот тој???
Јадо...јадна...кој ли те води, кому ли служиш???намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 19:19
Груевски е премиер кој сепак има м**а да излезе на отворена емисија во А1. Застана и кажа дека владата нема врска со затворање на А1.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 19:22
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Груевски е премиер кој сепак има м**а да излезе на отворена емисија во А1. Застана и кажа дека владата нема врска со затворање на А1.

da tokmu taka да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 19:33
Мислам дека А1 вечерва си дадоа автогол- Груевски добро се држи и фактички ги насочи кон судството
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 20:00
Леле мамо...супер се држи.?..Па истиот тој тврди ( и неговите) дека Ченто бил наместен преку суд...Па каде не постои судтво...Во Тунис не постоело, во Египет, во Кореја,во Куба,,,...во Бенецуела..?.СЕКАДЕ постои судство и сите диктатори се повикувале на институции и судови ( кои суделе по налог на диктаторите)...Значи ВЛИЈАНИЕТО и поставувањето на судиите е проблемот... тоа ни е замерка од ЕУ веќе неколку години...Значи влијанието е проблемот...како и целосната партизација...Ќе не насочи дека комисии примаат работници...без ДПМНЕ овски книшки...дада
Смешки како и секој диктатор...дури и цинизам...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 20:10
Ама судството е независно тело (барем така треба да биде). Може да се зборува дали или не работи како што треба, може да се зборува дека ги крши човековите права, но никако не може да се докаже дека тоа му го наредува владата.Добиваме минуси од ЕУ за работата на судството но тоа е и ќе треба време да се промени ако сакаме да тргнеме напред.
Како што рече Меси-ако се докаже дека луѓето од Перо Наков бб не се виновни ќе им плаќа отштета државата.
Мене ме буни малку сумата- 20 милиони евра за данок. Па колкава заработка е тоа бре луќе да треба да се плати толкав данок?
Па ние сме биле богата земја ако од една фирма “земаме“ толкав данок
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 20:31
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Груевски

Хммм ????збунетост

Да ги провериме сите премиери од државите од цел свет ќе видиме колку од нив имаат политички студии..А тоа и не е пресудно... не е некоја разлика помеѓу економски и правен факултет...оти и за двата да ги завршиш  треба да ти фаќа главата....да

Не се согласувам со тебе, бидејќи имам пријатели кои со песна го завршиле економски факултет, имам роднини , братучетка омажена со директор на една позната банка во Скопје, не сакам да ја именувам , роднини кои работат во банки, па дури и една комшика која 2 и 2 не знае колку се, не знае добар ден да каже , а го завршила економскиот факултет бидејки наводно бил доста лесен и токму поради тоа што бил лесен го одбрале за студирање.

Зошто да се мачиш на медицина кога можеш полесно да поминеш со економски ?

Најтешки факултети се медицинскиот , електро и правен да

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.