|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Дали би простиле неверство?
Mozno e... na poslednata ispoved. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Дали би простиле неверство?
zavisi ako ne se zaljubila |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Laki, so vakvi misli bi bil idealen partner na dosta devojki...
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби би прогледала низ прсти.....за еднаш...ко ниеднаш....
ама за повеќе пати НЕ. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno prasanje e dali bi barale proska za neverstvo...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно НИШТО кажано не на време... станува НЕШТО после некое време.......
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам. не сум била во позициjата на простувашт...
може би -да, може би- не...но знам дека неверството има многу лица...и едно од нив е наj грозно- предавничеството на "ние". |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga kje dojde vreme
kje zastanete vo toj MOMENT NA ODLUKATA tek togas kje znaete nikogas odnapred NE se shto dosega kazavte se LA PAROLI oti tuka ne se zboruva za vaseto ego bre, nego za vasiot zivot koj e sto pati povreden od vaseto ego Изменето од anakin - 14.Август.2010 во 19:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене наj веке ме занима како изгледа простуването?
дали се доволни двата збора или... оти понекогаш простуването било само во тие два збора, а "неверникот" после станува жртва на една пасивна агресиjа. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj toa ne moze da ti go kaze od pshiholoshka gledna tochka
nema scenario i upatstvo ama moze nekoj da raskaze svoe prostuvanje kako idelo.. e toa moze |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вака би идело сценариото :
2 години сме во врска, живееме заедно, споделуваме заеднички моменти, НО еден ден..... Бев во креветот со него, уживајќи во еден од нашите вообичаени водења на љубов во сабота попладне. Леѓев на чаршафите разнежено дочекувајки ги неговите бакнежи кои највеке се движеа по внатрешната страна на моите нозе , кога тој ....наеднаш застана. „ Не можам...„ Збунета со ова неопределено двоумење , прашав што е работата. Стана од креветот, се погледна кратко во огледалото и тогаш лицето му поприми болен израз.... „ Мона, морам нешто да ти кажам.„ Гледав како неговиот долг пенис почнува да паѓа. „Сношти се случи нешто...„ „Што се случи ? „ прашав навлекувајки го чаршавот преку телото. Гледаше право во моите очи, а потоа застана како нешто да пресметува. „ Спиев со некого„ Ми се стори како некој да ме убоде. Прво потполн шок, збрканост , потоа ништо, а потоа се појави болка. Тоа е навистина чудно, колку зборови и да требаат за да се изгради една врска, секогаш се доволни само 3 збора истата таа врска да се сруши до темел. Он беше верен. Можеби не веруваше во ништо друго, но веруваше во нашата врска. Мислата дека некаде, на друго место, би можел да побара задоволство никогаш не ми паѓаше на памет. Сега кога тоа стана реалност, почувствував мачнина. „Бев мртов пијан....едвај се сеќавам што се случи.....тоа беше грешка......навистина ужасна грешка.....го делевме таксито бидејки се вракавме дома во ист правец.....се мразам себе си.....морав да ти кажам......мораш д ами веруваш....те сакам...„ Станав од креветот и почнав да се облекувам, полна со бес и лутина. „Мораш да ми веруваш.....тоа не ми значеше ништо.....ништо...„па...кажи нешто....„ Но, јас не реков ништо, облекувајки ги чевлите тргнав кон излезот. Кога ја отворив вратата, се свртев и го прекинав молчењето. јас: Дали мислеше на мене ? он: Што? јас: Кога се ебеше со девојката дали мислеше на мене ?, дали бев во твојата глава? он: Да, секако дека беше. беше таму цело време....... јас: Готово е,,, се надевам само дека беше вредна за тоа. Ја отварам вратата и излегувам од станот, а он извикува: „ Мона, те молам , Мона......„ |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ова боли...
не дај боже вакво нешто човек да дочека...тек тогаш ќе биде... аста ла виста |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |