IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Себични,или???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Себични,или???

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Себични,или???
    Испратена: 29.Јануари.2011 во 19:37
Kolku od vas mozat da kazat deka sekogas go dobivaat, da ne kazam zemaat onaa sto go baraat od seksot?

Dali e toa sebicnost ili zadrzuvanje na spostvenoto jas?
Potraga po partner so koj ke imate idealno poklopuvanje vo seksot ili nesebicno menuvanje na svoite potrebi so negovoto zadovoluvanje vo ime na ljubovta de голема%20насмевка?
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Brutal Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2010
Локација: Macedonia
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Brutal Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 20:31

за земањето што ми треба
да ми пружа задоволство за да ме придобие

за себичноста на Скар да прашува, а она прво да не одговори на своите прашања

Изменето од Brutal - 29.Јануари.2011 во 20:59
само резултатот е важен
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 20:35
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Kolku od vas mozat da kazat deka sekogas go dobivaat, da ne kazam zemaat onaa sto go baraat od seksot?

Potraga po partner so koj ke imate idealno poklopuvanje vo seksot ili nesebicno menuvanje na svoite potrebi so negovoto zadovoluvanje vo ime na ljubovta de голема%20насмевка?

Првото и второто прашање врзка немаат едно со друго не%20знам
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 21:08
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Првото и второто прашање врзка немаат едно со друго не%20знам

Emil milo , citaj pak ama ovoj pat poleka .... голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 21:09
Originally posted by Brutal Brutal напиша:

за земањето што ми треба
да ми пружа задоволство за да ме придобие

за себичноста на Скар да прашува, а она прво да не одговори на своите прашања

Ne za da te pridobie be .... od ljubov ke se zrtvuva .....голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 21:11
I DA, Scarlet e sebicna .... голема%20насмевка

Изменето од Blue Scarlet - 29.Јануари.2011 во 21:12
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 21:22
Значи прво ме прашаш колку пати имам секс и те интересира дали е редовен и после ме прашаш ако го имаш редовно (сексот) значи ли тоа дека си себичен ?Не .Тоа значи дека сум добар е*ачда 
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 23:33
Ic nisto ne si razbral .... ama nema vrska .... "dobar e*ac" .... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 00:52
Не е само Емил..... и јас ништо не разбирам......
проблемот е што не знаеме да читаме....
Емил...јасно ли ти е......
Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 00:54
И да ги оставиме да одговараат...тие кои што знаат да читаат.......
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 09:46
Imase eden film... Beautiful mind... vo koj imase teorija -koja ako dobro ja razbrav odi nekako vaka - ako clen od grupata go dava najdobroto od sebe, za da gi zadovoli svoite potrebi a pritoa ne i steti na grupata, go pravi najdobroto za taa grupa.

vo slucajov, grupata e od dvajca ( samo dvajca, bez perverzii, molam). Ako sekoj e dovolno "sebicen" i go bara sopstvenoto zadovolstvo, pritoa ne mu steti na drugiot, go pravi najdobroto za dvajcata...

Skarletnata kje kaze dali dobro sum razbral...

A sega, odgovor...
Obicno "sebicnosta" na drugite me sprecuva da gi zadovolam svoite "sebicni" potrebi

No imalo momenti, imalo...
Incredible Blue
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 10:53
Не знам што - сопственото јас - има врска со сексот..... намигнување
Ако стигне човек да размислува за тоа, значи дека не се чувствува себеси во сексот, ниту партнерот.

Себичен секс... можеби на кратки стази, кој милува. На подолги, не би успеал....едноставно не задоволува комплетно. Кога емоциите ќе влезат во игра, а верувам дека за секое женско суштество брзо влегуваат во игра...џабе е сета себичност. среќа
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 12:04
Originally posted by Kali Kali напиша:

Не знам што - сопственото јас - има врска со сексот..... намигнување
Ако стигне човек да размислува за тоа, значи дека не се чувствува себеси во сексот, ниту партнерот.

Себичен секс... можеби на кратки стази, кој милува. На подолги, не би успеал....едноставно не задоволува комплетно. Кога емоциите ќе влезат во игра, а верувам дека за секое женско суштество брзо влегуваат во игра...џабе е сета себичност. среќа

Sopstvenoto jas ima mnogu so ona kako ke se prifati i dozivee seksot ...
Samo poznavajki se dovolno sebesi i prifakjajki se takov kakov sto si bilo da e toa prifakjanje na sopstvenoto telo ili sopstvenite zelbi i potrebi, i dobro oformen stav .... moze da donese vistinsko uzivanje vo seksot....

Kazi mi Kali , kolku pati dosega nevolno si napravila nesto vo seksot samo zatoa sto partnerot go pobaral toa od tebe?

Изменето од Blue Scarlet - 30.Јануари.2011 во 12:05
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 12:30
Уф...се случувало, да...
Самошто тоа што било неволно со еден, со друг било вистинско уживање...

Во сексот е најважно да има страст и хемија...-јас- во смисла на утврдени ставови не се толку битни, бидејќи можат да се менуваат...
-Јас- во смисла на чувства, потреби, доживувања, да.
Сексот е повеќе истражување од утврдени ставови. На пример...анален секс , да или не? Со некој сепак можеш да го посакаш, и ќе уживаш ненормално многу.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.