|
Сопствено мислење |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie nemame sopstveno mislenje,
cim pomislime na nesto, toa veke e prisvoeno od drug |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek e tolku golem kolku sto e svoj
Изменето од anakin - 28.Март.2009 во 12:36 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go menuvam prviot vpecatok...i vtoriot i tretiot...dosega ne sum pogresil....pu,pu...da ne ureknam
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....досега немам дозволено некој да влијаа на моето мислење,без разлика дали се работи за личност или не....битен ми е првиот впечаток ,а понатаму со текот на времето и запознавање на нештата,си ја создавам сликата.Да нагласам дека не е исто кога се работи за донесување на некоја одлука ,.....тогаш моето мислење мошат да го сменат само аргументи.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му верувам првенствено на својот инстинкт за луѓето, ретко ме излажал. Иако во моменти на слабост може да се јават сомнежи....различни гласови да ми зборуваат во глава...на крајот, пак се сведува на првиот импулс. Не можат сите да ни се допаднат, или да им се допаднеме на сите....па да бараме консензус за некоја личност, дали ни е ок или не. И онака сето тоа има повеќе врска со нас, отколку со конкретната личност. .....А мисливе ај што понекогаш ми ги крадат...па што ги фалсификуваат после, е тоа е ... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Seriozen problem, Kali... |
|
Incredible Blue
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na "charshiskite muabeti" - ne bi trebalo, da im se veruva. No bi trebalo da se proverat ... Chestopati sme "slepi" i ne go gledame ona shto bi trebalo da go vidime. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a shto ke ti e pa takov luksuz?! ...ubavo si znaat makedoncite,..slushaj drugite shto vikaat a ti,...samo kako papagal povtoruvaj , ..a za da ne bide chigledno deka nemash bash pamet samiot da mislish, ..odvreme na vreme , ...''pretumbaj'' ponekoja tugja rechenica.... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последно време ми се случува да стекнам позитивен впечаток за некого за многу подолго потоа да променам мислење а веројатно и тие за мене, зошто од моментот кога ќе доловам дека нешто не ми штима во односот со нив-јас се менувам и се оддалечувам веднаш.
Мојата моќ на проценка или е драстично ослабена или навистина се повеќе среќавам луѓе кои и те како многу добро глумат добрина и етичност.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
S'e zavisi shto ochekuvash od niv i dali tie gi spodeluvaat tvoite ochekuvanja.
Dali se raboti do niv ili do tebe? Ako ne ochekuvame nishto od lugjeto togash kje dobieme s'e, vo sprotivno shansite se deka zadovolstvoto nema da bide potpolno zatoa shto ochekuvanjata sme gi gradele na svoi pretpotavki. Pretpostavkite se losha rabota... na strana shto nikoj ne e dolzhen da ni gi ispolnuva. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja surova vistina e mnogu poubava od bilo koja dobro spakuvana "eticnost"
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imalo sluchai koga Isus odbival da odi nekade iako bil povikuvan od lugjeto.
Nash*te razbiranja, mislenja, potrebi i zhelbi, sintetizirani vo vnatreshnosta na nashiot meur ne mora da bidat sekogash razbrani, spodeleni i zadovoleni od drugite meuri. Toa e realnosta na nasheto bituvanje. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |