|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мај... ситуацијава е глупа пошто јас гледам дека стварно се сакаат (чудно нели) Не сакам да ја оставам пошто ми е другарка (сигурен сум дека и ти нема да ги оставиш луѓето што ги сакаш па колку и да му идат луди мисли за нешто) , а моето се дели на две...
Поддржувам и се оди по планиран тек ( другите ја отфрлаат и останува среќна во моментот но ќе треба да ја заборави најдобрата другарка ... ултиматум е во прашање од нејзина страна ) Не поддржувам и се оди по планиран тек ( останува во к*ргот, заедно со другарка и и треба да се откаже од цурата...) Варам да ми помогнете да одлучам.. што е според вас подобро? |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ти е гајле за фаците што ве опкружуваат? Кога таа ти станала другарка не си знаел дека е лезбејка. Треба да продолжиш да ја поддржуваш без оглед на се.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас би играл така, што вика Игор Џамбазов... Без разлика, јас ја поддржав и немам револуција во мене што имам другарка лез... онака си го прифатив како свршен чин.... и ќе продолжам да ја поддржувам, само дали е тоа вистинското што треба да биде или грешка правам?
Сега за сега едно да од тебе, и едно не од анита (така ќе го сватам она „“) само што твојов коментар ми држи фазла влага... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто би те советувал и да си откриел дека имаш другар геј...
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОСТА те бе.
Љубов си е љубов... ако постои, не е толку битно со кој ја споделуваш. Ваљда. Или што знам јас бе... Ако така се осеќа, фино. Можда е само една од толпата тинејџери што се збунети во врска со сексуалната определба. on the bright side... секогаш се добредојдени лезбејки во машко друтво. Посебно кога се потпивнати... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam... Od edna strana, kje imas uste eden... edna drugarka da gi komentiras cupinjata po sirok sokak, ama od druga strana plus konk*rencija... stvarno ne znam...
|
||
Incredible Blue
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а двајца педери сакаш ли да се лигават пред тебе?
ете Боки и Азис
ајде да не бидеме толку либерални во 21 век кон еднополовата љубов.Тоа е било популарно во Древен Рим сега е гнас Изменето од Schatzii - 24.Јануари.2011 во 23:15 |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ..не...не...
Па и не ќе ги гледам ја со ко ќе се „лигават“... Емил... дали ќе се откажиш од некоја драга особа само ако има различна секс ориентација од тебе? Не планирам ја со неа да бркам чупиња, уште помалку да правам тројки , па ни да и викам „пеер“ или „брат“... Таа е таа што си беше, само проблемов е околината и незината „другарка“.... Мислам дека Марко и Емил малку површно гледаат на случкава... нема врска... Тиги... ова твоево како да го протумачам...? (поконкретно плс ) |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...eh..da mi e na mene situacijava...odma ke gi izbrkam i dveve! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа дали ја оправдуваш или не другарката не значи дека мора да се откажиш од неа...И јас не оправдувам некои постапки на моите другарки па пак ги дружам....Крај на крај па и интересно е да имаш во друштво некој интересен случај..позабавно ќе ти биде ......... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Фолки душо, ич не можам да сфатам зошто си толку потресен од новонастанатата ситуација, па не можеш правилно да расудуваш. Да не случајно „фаците што ве опкружуваат“ ти поставуваат ултиматум - или таа или ние? Толку ли им треба на твоите другари за да заборават колку си ти ОК и колку убаво сте се дружеле? 2. Што значи да ја поддржиш? Да и` речеш на твојата другарка дека се радуваш што е среќно вљубена? Или значи да ги истепаш оние кои се гадат и плукаат на неа? 3. Зошто се твоите потези и став толку битни? Од тебе ли зависи дали другарка ти сепак ќе се врати на стрејт патеката ако не добие твој благослов? Или ризикот е тие „фаците“ да те откачат па да останеш само со една лез другарка? 3. Кога ќе размисли човек, иако изгледа смешно, ти си навистина пред тешка дилема. Можеби треба да олабавиш и да расчистиш со себе дека се` додека г-ца Црна Овца е чесна и коректна кон тебе, нема зошто да го истеруваш ѓаволот од неа. 4. Пушти ги фаците нека се фацкаат офф. Се знае кој чачка и душка по туѓи гаќи. Изменето од ПодВодно - 25.Јануари.2011 во 15:23 |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака е работава.... не сум јас толку страшно потресен, ама стално кога сум инволвиран во некоја страшно конфузна ситуација јас не можам правилно да расудам пошто секогаш пристрасно гледам на случајот.... Другарите мои се друга приказна... се` прават за мене, како и јас за нив Другарката незина (освен јас, единствена особа на која се доверува и која и значи) поставува ултиматум „другарство или љубов“ (демек, не сака лез другарка, ама шо другарство е тоа ко не можи да си ја прифати другарката каква што е нвм.... одиме понатаму). Тоа со нејзината сексуалност е нејзина одлука, а јас ја прифаќам како таква се додека е воред кон мене, а да ја поддржам значи да застанам зад незе додека да се избори за тоа што сака, по цена на тоа да изгуби неколку другари/ки (меѓу кои и таа погореспомнатата) или да се откаже од таа што ја сака. Нема шанса да ја сменам (ни никој друг) , само можам да одлучам дали да и велам да го прикрива (ако притиснам и јас тогаш ќе попушти) тоа или да и дадам поддршка за борба. (ги спомнав погоре последиците што ќе настанат) Што и да одлучам треба како другар да излезам во пресрет... Уствари случајов се сведува на ДРУГАРКА или ЖЕНСКА? лудо... тешко за објаснување Не сакам да истерувам ѓаволи или да „бркам слонови“ , само сакам да постапам другарски кога некој е во тесно... |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Превземаш премногу одговорност на себе. Верувај, нема потреба, твојата другарка ги гледа истите карти како и ти (иако за некои се прави удрена) и самата ќе донесе одлука.
Не мешај се непотребно оти патот до пеколот е поплочен со добрите намери (ова последното го препишав но го имам осетено на свој грб) |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак, стално така правам за другарите... за мене нешто поретко ми текнува... ама што да правам кога ми се драги
... мислам дека малку ќе ја поддржам, а потоа ако треба ќе лечиме последици... од мене побара помош за донесување одлука, ама можеби треба да те послушам, малку да се направам наудрен и таа да одлучи.... Фала ПодВодно.... срце си навистина |
||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |