|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 43> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaaa pesna me otkosti od smeeenjeeeee HAHAHAHAHH
Bekam
Svi biste hteli da vas jebe Bekam u cmar i u picku Sta cu sad, ne znam svaka riba hoce da je jebe Bekam mrs, bre, drkaj klitoris kuci na postere devet, devet, devet, osam, devet, devet pozovite Bekama da prska vam u krevet Ovim putem pozdravljam Siska sto kad vidi Bekama kroz dzep k*rac tiska i ne vadi sliku iz svog novcanika Kar'o bi se s njim za cokoladu Milka lesnakom i rizom, u bulji sa virslom posle jede eksere from disco to disco Ref. 2x Da li sanjas da te voli Bekam novinari, spremite cmar i vazelin kad Bekam opet dodje u nas grad beli recite, kucke, zar ne bi bilo strava da vam je u ustima Bekamova kara Bruklin da vam bude u stomaku onda sve stavimo u sutrasnju stampu Da je prva srpkinja uspela da dudla u Hajerdu lize od engleza muda da je ostala trudna, to bi bila bruka polako, brate, k*rve, da vam ne bude muka Vidi sto je sladak, kakva mu je zurka dala bi mu picke iako nisam pukla Ref. 2x Avion sa piste odlece za Madrid nijedna nije uspela da ga scepa za glavic ostale su ocajne beogradske dame uplakane sirovine, novinarke same Nastala je propast srpske estrade u Hajerdu je ostavio samo svoje dlake kupite Pepsi sa njegovom slikom uzmete flasicu i igrate se s pickom to mu otprilike onda dodje isto Oprale bi zube s Bekamovom kitom posto nema njega, eto vam ga Sisko jedite eksere from disco to disco |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sad je kasno da se kajes zar jos treba plakati
rastajem se stobom mila
ZBOGOM osta ljubavi
(mislam taka bese)
A SEGA EDNA SAMO ZA HEKTOR
Da su suze biseri bogatstvo bi imala
da je tuga kruna kraljica bi poooostaaalaaaaaa
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto uvek k*rcu sviram,
zasto uvek mnogo serem, i kada od dva zla biram uvek vece izaberem. I koji se k*rac bunim, i ponovo k*rcu sviram, i uvek se uzjogunim kada mogu da kuliram. Sto ispravljam krivu Drinu okolinu iritiram mars u picku materinu zasto uvek k*rcu sviram. Uvek bude neka frka, koji mi je k*rac krasni, svaki k*rton mene drka, a k*rtoni su opasni. Svi mi seru da se stisam zabole me,bas me briga i dalje uz vetar pisam sta ce biti ,jebem li ga. Ko ih jebe,peder nisam cuvam dupe i ne zelim da k*rceve svima sisam i okolo bulju delim. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cranberries I CAN'T BE WITH YOU
| Lying in my bed again, And I cry 'cause you're not here. Crying in my head again, And I know that it's not clear. Put your hands, put your hands, Inside my face and see that it's just you. But it's bad and it's mad and it's making me sad, Because I can't be with you. Be with you. [X 4] Be with you, be with you, baby, I can't be with you. Thinking back on how things were, And on how we loved so well. I wanted to be the mother of your child, And now it's just farewell. Put your hands in my hands, And come with me, we'll find another end. And my head, and my head on anyone's shoulder, 'Cause I can't be with you. Be with you. [X 4] Be with you, be with you, baby, I can't be with you. 'Cause you're not here, you're not here, Baby, I can't be with you. 'Cause you're not here, you're not here, Baby, still in love with you. Still in love with you. [X 6] |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLUEPRAYER fala za pesnata , od vesna zmijanac mi se edni od najomilenite kafanski pesni a sega nesto od Zeljko i ide vaka
Milo za drago
pred tvoje stope da mi se svetis kada me do kosti zavolis pa ne umes da cuvas i stedis Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku Ref. Milo za drago, sve ti zivot vrati prolaze ljudi ali stoje sati kad te ostavim, ljubav nema nista s tim ali nije da te vise ne volim, ljubavi Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me u dusu pogodis a ne umes srce da lecis Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nesto
ubavooooo MY FRIEND THE WIND Demis Roussos (Egypt) My friend the wind will come from the hills When dawn will rise, he'll wake me again My friend the wind will tell me a secret He shares with me, he shares with me My friend the wind will come from the north With words of love, she whispered for me My friend the wind will say she loves me And me alone, and me alone I'll hear her voice and the words That he brings from Helenimou Sweet as a kiss are the songs of Aghapimou Soft as the dew is the touch of Manoulamou Oh oh oh We'll share a dream where I'm never away from Helenimou Blue are the days like the eyes of Aghapimou Far from the world will I live with Manoulamou Oh oh oh My friend the wind go back to the hills And tell my love a day will soon come Oh friendly wind you tell a secret You know so well, oh you know so well I'll hear her voice and the words That he brings from Helenimou Sweet as a kiss are the songs of Aghapimou Soft as the dew is the touch of Manoulamou Oh oh oh La la la .... Helenimou La la la .... Aghapimou La la la .... Manoulamou |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE PLACI , NE ZALI ME mojata ulica na barut mirisa ,zname vo race moi , oci mi , oci ti , crni biseri,nemi , nasolzeni
ne ne placi, ne zali me, da ne cujat dusmanite
ne broi gi denovite, ne slusaj gi kambanite
ako ne zaginam od revolveri , ke ti umram od taga
race ke nemam da te pogalam , usni za da ti kazam
ne ne placi, ne zali me, da ne cujat dusmanite
ne broi gi denovite, ne slusaj gi kambanite |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ali ovaa pesna e edna od najbolnite kafanski sto gi imam slusnato Dusan Kostik, minatata nedela krsevme u kafana na ovaa pesna
Sacuvaj tajnu
ta jesen rana odnese srecu u srcima nasim nek ostanu tajne cuvaj svoju, ja svoju ponecu Ref. 2x Sacuvaj tajnu, ljubavi moja nikom ne reci u teskom trenu zasto je covek bez reci poso ostavio uplakanu zenu Ako sutra upita neko sto nisam s tobom, sta je sa nama precuti, mila, istinu pravu ne reci nikom zasto si sama Ref. 2x Mozda me nekad oluja bola donese opet na vrata tvoja umoran tada pred tobom cu stati na tvom pragu zauvek ostati Ref. 2x |
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posvetena na ......
I'll Remember You I'll remember you Long after this endless summer has gone I'll be lonely oh so lonely Living only to remember you I'll remember too Your voice as soft as the warm summer breeze Your sweet laughter, mornings after Ever after, I'll remember you To your arms someday I'll return to stay Till then I will remember too Every bright start we made wishes upon Love me always, promise always Oooh, you'll remember too I'll remember you |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sunce ljubavi
sve je crno osim tebe jedina si svetla tacka ti Bio sam na krivom putu Sto grehova u minutu onda kad ti nisi bila tu Trezan svatih iz prve da sve su sem tebe bile k*rve kojih sam se stideo a ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti, sunce ljubavi Ni sam ne znam sta sam hteo mozda nisam bio zreo da se nekom nesebicno dam Imale su moje telo i od pica mokro celo a na kraju ipak osta sam |
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plavo oko
ja sam se zaljubio plavo oko ko more duboko pamet sam izgubio Zelim te pa neka mi sude s tobom bih ove noci lude kucao i na vrata raja ljubav ce vecno da nas spaja Ref. Plavo oko ko more duboko ja sam se zaljubio plavo oko ko more duboko pamet sam izgubio Plavo oko ko more duboko ti mi mira bas ne das plavo oko ko more duboko jos si mlada pa ne znas Zelim te pa neka mi sude s tobom bih ove noci lude kucao i na vrata raja ljubav ce vecno da nas spaja Ref. |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina Simone - Feeling Good
Birds flying high you know how I feel
Sun in the sky you know how I feel Reeds driftin on by you know how I feel (refrain:) Its a new dawn Its a new day Its a new life For me And Im feeling good Fish in the sea you know how I feel River running free you know how I feel Blossom in the tree you know how I feel (refrain) Dragonfly out in the sun you know what I mean, dont you know Butterflies all havin fun you know what I mean Sleep in peace when day is done Thats what I mean And this old world is a new world And a bold world For me Stars when you shine you know how I feel Scent of the pine you know how I feel Oh freedom is mine And I know how I feel |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hard rock halellujah!!
The saints are crippled
on this sinners' night
lost are the lambs
with no guiding light
the walls come down like thunder
the roclks about the roll
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |