![]() |
|
Постар/а или помлад/а партнер/ка ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 24> |
Автор | |||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
po mlad...definitivno
![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
||
Со оглед да моите години, постар партнер, дефинитивно, и еве зошто..
Имам 20, сигурно не сакам некој сто ми е генерација и ќе биде преокупиран само со сексот (исклучоци има сеуште, но им изумира видот, како диносаурусите ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
menegin ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
||
ti najdobro da si najdes nekoj od 60 godini |
|||
![]() |
|||
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
||
Значи, не мора од Ваша страна толку остра критика, ако убаво прочитате, ќе сфатите зошто сакам постар партнер, а кога мислев на постар, не мислев на дедо, дедо веќе имам... Можеби не се изразив добро, но постар околу 5 години, а не 50 ![]() |
|||
![]() |
|||
menegin ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
||
pa jas sum 60 godini ...zatoa ti vikam.....
|
|||
![]() |
|||
||
Па ако Вие сте 60, тогаш што коментирате на коментар на 20 годишна, немојте Ве молам, тоа на некој начин е П Е Д О Ф И Л И Ј А! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pedofilija.......e nesto sosema drugo.....pedos e dete...filos e ljubenje......ljubenje na deca.....ama...ne znam dali i toj e pravilniot termin....ti ne si dete na 20 godini..........a ne si ni maloletnicka..oni se na 16 godini......taka da imam pravo kaj sakam da komentiram bez da se ustrucavam.......... |
|||
![]() |
|||
||
Па да, имате право, не е педофилија, но е некој вид на настраност, изопаченост, има и други зборови, но не сакам да звучам грубо... А всушност темата е Постар/а или помлад/а партнер/ка... Јас го кажав моето мислење, затоа што имам право на тоа, а кој како си го сфатил, тоа е негов проблем ![]() |
|||
![]() |
|||
||
eha...uste prasuvas..........
znaci site vipovci se izopaceni.....jas bi rekol deka drugite ..pomladite se poizopaceni....... |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
постар од мене нормално
![]() |
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Помлада 5-8 години
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
па ќе ја чуваш
јас лично немам претензии .Важно е да има јако секс.
|
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
веќе не сретнувам постар....се помлади
![]() што судбина беше..... ![]() уфф што убаво младичко си имам...... ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
ma ne se loshi ni stari petli.........ama mlado pile
![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |