|
Македонски дијалекти - муабетење |
Внеси реплика | страница <1 1213141516> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ма Стего зафатен бил..Себастијан свиреа |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а мене ми свиреа Луда Мара
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ја сакаше Џамбасот да ни свире
ама ај друг пат......... |
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ја сакав Димо Дулот ама заминал кај маренските уши...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кумановско-Битолски речник
КУ: Водимо љубов дугачко време
Бт: Се исклецкавме се напрајвме лом. КУ: Имам секс с’с многу девојке... Бт: Клецни ваму, клецни таму, не остана време за тинкање КУ: Ќе видиш ти, тешко тебе! Бт: Море најубајо зап ќе ти го пукнам. КУ: Тај девојка ми га прави кеф орално. Бт: Да видиш пичето шоубо ги клачка заровите КУ: Ајде да си идемо. БТ: Ајде да палиме патичињата. КУ: Колку е убава тај девојка Бт: Боо газ! КУ: Колку е облачно Бт: Времето се смадлаче КУ: Леелее коолку е мрачноо ништо не се гледа Бт: Црнец да меби не ќе видам КУ: Добро вечер честито име, среќна слава голем да пораснеш Бт: Ај бе се испијаниме ќе си фрлиш сеа КУ: Не можу више да га поднасам Бт: Преку к*ро од се КУ: Ја сам добар Бт: Арен сум ама ќе ми помини Ку: “Има ли некакав проблем?“ Бт: "Ако треба, шо треба?" Ку: “Биди пажљив" Бт: "Еј, сеј да не те зеам еднаш в`ум." Ку: “Криво ми е.“ Бт: "Леле, ќе си манам клоца еј“ Ку: “Не се занасај!“ БТ: "Не влегвај бе“ Ку: “Не забегуј!“ БТ: "Не искључвај бе“ Ку: “Даде га авто како коцкарски залог.“ БТ: Ја/го дадов колата/моторо рем Ку: “Не се секирај.“ Бт: "Глеј тебе на к*ро убо да ти е." Ку: “Што и да е, на попуст да е.“ Бт: "к*р да е, муфте да е! Ку: “Здраво на сви, како сте? Бт: "Ај шо пија кафаната..." МК: “Дечки вози како лудак.“ Бт: "Кај ојш да ти ебам жената." Ку:“Што си толку наврнаја" Бт:"Шо си бе ко к*р претинкан." Ку: “Не си компентентан.“ Бт: Нема фаца бе тој. Ку: “Попушти пред притисак." БТ: "Се издрслави. МК: “Да, радо би имаja секс с'с њума.“ Бт: "Би и го закачил бато и то со залет. Епа ми и не смо толко вулгарни, нели? Изменето од емил - 17.Мај.2011 во 07:42 |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emil jako e ova
|
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
my so lafish ma
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lafam da oladam od forumot i jas nekoe vreme...
epten se napnuvam na nevazni licnosti.... |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ходиш там и се занимаваш с глупости.Всепак знаеш че Кољо ште победи, зашто се притеснјаваш ?
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
emil za toa nemam gajle..ke pobedi sekako.. ama ednostavno tuka nekoi rodeni se kako temni oblaci negativni....a toa loso mi vlijae na mentalnoto zdravje e taka da kaj i da e ke isceznam i jas kako i mnogu drugi... |
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaa My nogo parlakata mi stoe
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охридски
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |