|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 890> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-а што и фали на лека ?
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Ќе си ја одлежам неделава
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... пролетен ден во јануари...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK ... ne pusta bre .... tuuuuuuuuu .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми оди да се упукам легално кога ќе помислам какви се генерации идат.
|
|
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i feel good nekogas rabotite sami po sebe si se redat i se izleguva odlicno... samo ke mi treba malku sreka vo petok ama i toa ako bide imam uspesen mesec definitivno
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк.... фала МАЛАААа.... шпиунот откриен , пердуви ќе летаат....
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк.... повеќе нема пијанства....
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-многу нови луѓе во пдф игри.А беа времиња кога само јас и Калипсо си постиравме
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...претерав
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ќе зеам и ќе и ја треснам главата од првиот ѕид на било која зграда ако ја начекам на улица!
Леле, зошто постојат такви луѓе!? Изменето од Tiggy Vicious - 17.Јануари.2011 во 21:19 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-со цура као ти мора брак да имати,со цура као ти мора да те некој превари ,со цура као то мора некој во подрум да те затвори
Изменето од емил - 17.Јануари.2011 во 22:38 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...se se menuva...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-само карактерот на лисицата не се менува
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |