![]() |
|
Што може да ве расплаче? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Плачам кога се нервирам
Тоа углавном. Изменето од Tiggy Vicious - 13.Март.2011 во 06:46 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
харизма ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Ретко нешто толку да ме потресе да се расплачам.....
Се дешава да, знам да си поплачам на грда случка, на филм, сепак најчесто татичко кога "фино" се понаша со мене ![]() yeah i love my daddy |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Во ова време,невреме се може да ме расплаче...кога секој ден сме бомбардирани од сите страни...проблеми и проблеми само маки...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кога сум ептен изнервирана,.... или кога работите не зависат од мене..... тогаш јас не би плачела, ама стварно солзите сами ми идат
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
вечерва успеав да се расплачам на еден текст од една многу драга личност во Ваша песна,состав или што било напишано
на интересен начин допре до мене .. најверојатно на тоа никогаш не би се расплакала ... но солзите не може никој да ги запре ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
кромид
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
lugjeto...koj nesvesno, koj svesno...
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
nemoj
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Se zivo... ogromna plachka sum
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
у последно време ништо... бесчуствително суштество станав
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Моментално ништо особено... доволна ми е бурава внатре
![]() |
|
![]() |
|
Momentalno edino ako nekoj mi podmetne da seckam kromid.. niso drugo
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Лажен свет
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Видеото скоро и да ме расплаче
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |