|
Преговори за името |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 184> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,..ne se bash gluposti,
...edinstveno shto nekoi pogreshno go sfakjaat faktot okolu toa ...koj ,vsushnost, ima problem! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...odish vo nekoj nokjen klub ...normalno , za da vlezesh , ama na vrata nekoja 'ljudina" ne saka ni da chue ako nemash zenska so tebe ,za da te pushti vnatre,
...i ti ,...si odish onaka pokisnat i utre im vikash na prijatelite, ...a be onoj dibekon ne sakashe da me pushti,...ochigledno deka ima nekoj problem ! ...da be,...bash toj ima problem ! ...taka i ovie ... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи еве сега на Црн бел бумбар слушам еден...
вика наша грешка е што ние, нели, грците ги викаме Грци... а они уствари не се Грци, него Елини да ти биле... пошто нели државата им се вика Елада... и вика, од сега да ги викаме Елини... и готово... ќе се заврши работата... е што ти се вика кога имаш памет... македонче бе... инаку сакав пред некој ден да влезам во еден клуб... од затворен тип... а чоеков на врата ми вика... не може бе друже, не си соодветно облечен... си мислам кој те е** бе момче, јас сум таков ко што сум... тој сум... си викам ќе влезам и вака... вртам по телефон, пријатели си барам... еден дојди, вика извини не си соодветно облечен... друг дојди, исто... трет исто... на крај си викам, кој ве е**... и не морам да влезам... јас сум тој што сум... си отидов... утредента ми беше криво... еден мајмун ми ја собрал онаа што ја меркав... а во бирцузот кај што отидов... се пијандури... ебати среќата... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој рече дека сакам да ме пушти таа ,,људина,, во тој ноќен клуб...
Ме заболе Стојко и за НАТО и за ЕУ.
Во темата за преговори за името напишав дека дури и би го сменил името само да НЕ влеземе во тие фашистички организации. Да не сте ме помешале со некој друг ?
Јас само бројам колку држави не признале - 130.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а и лош пример даваш, јас, ако некој не ме прима на пример, секогаш имам некој друг, резерва, а добро се снаоѓам и сам ако се сведе на тоа работата е што некој не го бива сам, па наместо да научи сам, тој мисли дека некој друг ќе го спасел од маките со тоа што ќе го примел во друштво, а не разбира дека со такво друштво нема да научи ништо и да испадне прав човек, туку ќе падне под нечија контрола и моќ |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ццц...е ај сега.... а да си се поддотерал...ем ’’мачката’’ твоја....ем "парче" ќе си ги направел внатре тие... не дека се подобри од тебе.... Изменето од Kali - 14.Јануари.2011 во 21:10 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova znachi ...da se preslecheme ...za NATO i EU???
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милина. Се надевам само дека Грујо не примал совети од Мугабе за развој на економијата. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe Zimbabwe ne priznale pod ustavno imeeeee...
130 down, 65... ne , bez grcija - 64 to go... Изменето од Marko Polo 1 - 15.Јануари.2011 во 01:25 |
||
Incredible Blue
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај Мугабе нема ништо ЏАБЕ!!!
|
||
Kali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма не верувам ...тоа звучи само како изговор- a секој изговор е лош изговор ...нефлексибилноста не е држење став туку само тврдоглавост...секогаш на своја штета. Кога си предолго надвор од игра, забораваш да ја играш...нели Изменето од Kali - 15.Јануари.2011 во 12:16 |
||
Kali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....
Изменето од Kali - 19.Јануари.2011 во 10:01 |
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па незнам на која друга земја и е оспорувано...името. |
||
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 184> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |