|
Преговори за името |
Внеси реплика | страница <1 979899100101 184> |
Автор | |||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Brza, tebe i drugput sum ti kazal... Zalno e sto mislis deka nesto kje ti se promeni u zivot ako nekoj ti go smeni imeto na drzavata. Pak kje si bides istiot. |
|||
Incredible Blue
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Која промена...па ние за надворешна употреба имама времена референца...која еве и денес ја употребуваа и тоа побезобразно чисто ФИРОМ...како скратенка...на оваа референца мислиш да остане???
Па под неа и настапува нашата власт...на меѓународни собири...па дури и на спортски натпревари...
Хрватите за надвор се Кроација а Црна Гора Монтенегро...и така натаму...а ние ФИРОМ...а некој не сака да го менува???
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Marso, ne muti. Nie sme Makedonija, jas sum Makedonec.
I ako sakas da prodolzis da diskutiras so mene na ovaa tema, smeni si go nikot. Radi moj kjef. |
|||
Incredible Blue
|
|||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А кој ти брани да бидеш???
Па и турско било па ентитетот останал...тоа не е нешто што може да се избрише со гумичка...но несигурните сметаат дека може????
А Гујо ја кажува формулата како да го смени она ФИРОМ и со што???
Некако никаде го нема...а тој треба да каже...проекција за понатамошни перцепции за Македонија...стратегија и планови...Аце Големиот нема никого да направи поголем патриот освен што ги празни џеповите на граѓаните...
Значи популизмот ни малку не ми се допаѓа...и тој води во се поголеми кризи на секој план...
|
|||
|
|||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tocno, populizmot i mene ne mi se dopagja.
Megjutoa, za ova prasanje treba site da sme slozni i nema politicar ili bilo sto koj kje se osudi da ni go smeni imeto. |
|||
Incredible Blue
|
|||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne me interesira koj sto predlozil.
Jas ne davam. Ako i ti ne dades da se smeni imeto, ako site Makedonci ne dadat da se smeni imeto, toj sto e na vlast moze samo shegi da im kazuva na tie vo Buk*rest ili bilo kade. |
|||
Incredible Blue
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj ve laze deka se pregovara za zamena na referencata FYROM ??? |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
туку ај објасни за што се преговара? еве после толку многу манипулации со зборот „преговори“ мене не ми е јасно што се случува |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас колку и да го кревам гласот тука дома, никогаш нема да можам да преговарам со Грција како обичен граѓанин, така да, било да се нашите политичари шегаџии или озбилни луѓе, тие го имаат последниот збор |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci Zabegan, so zaokruzuvanje na brojce na denot na izbori, si zavrsil i so aktivnosti i so mislenje za narednite 4 godini...
Pa sto kje odluci toj sto pregovara, toa neka bide... Mene vaka mi izgleda deka razmisluvas. Toj sto e na vlast, IMA DA GO SLUSA NARODOT. Ili nema da go bide. Изменето од Marko Polo 1 - 12.Јануари.2011 во 00:27 |
|||
Incredible Blue
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...daj svesti se be malku...vekje dvaeset godini imash nekoj na vlast pa....koj e toj shto tebe te slushal ...i za shto te poslushal?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vsusnost ne stanuva voopsto zbor za pregovori, tuku za ultimatum od strana na Grcija za promena na naseto ustavno ime, a ne samo za referencata. |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
Внеси реплика | страница <1 979899100101 184> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |