|
Каде ќе одите на зимување? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јануари.2011 во 15:26 |
Предлог дестинации за зимава
Глетки кои ве оставаат без здив... да, ова е овде, во убавата Македонија. Маврово, Пелистер и Козјак се нашите предлози за вас, за убаво зимување и релаксација на снежните белини кои таму се простираат. Глетките кои ќе ги видите, сами по себе ќе ве натераат да се запрашате дали е ова вистинито? Колку ли само природата ги наградува нашите очи?! Маврово Пелистер
Козјак И Охрид треба да го посетите во зима, доколку тоа до сега не сте го сториле. Поинакво е доживувањето од она на кое сте навикнале во лето. Фотографиите говорат сами! |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maria who???
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште некој ден ...и заминувам за Мариа Езердорф ......
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na pelister sum sekoj den a na skienje ke odam nizopole samo da se popraj vremeto uzas e ova maglata....
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
у хотел со пет ѕвездички- ПМФ на ридот на Гази Баба...многу убаво место
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку е јак овој гонзо човече!
Онтопик: пред компјутер. И во Свети Николе во посета на братучедите и братучедките заразени со турбо фолк. -.- |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako imam sreca nikade...Zosto...
-Ne umejam da skijam
-Sakam sneg ali edno pola saat nisto povise
-Mrazam hotelski sobi
-Skroz glupo izgledam so zimska kapa na glava ( ne deka bez nea sum bolji )
-Mrazam mokra obleka vo zima
-I da bil snegot dobar nema da go cistat od ulicite...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш овој хотел го гледав |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе одите на зимски одмор?
Еве ви ја поевтината варијанта за престој од хотелите - Хостел! Нема потреба да фрлате многу пари за престој во било која дестинација која сте ја одбрале за ваш зимски одмор. И онака нема да се приберете во станот преку целиот ден, па нели се патува за да се разгледа се што нуди градот?! Затоа хостелите се поевтина опција за сместување кога патувате низ Европа, од хотелите. Секако, пониската цена на собите ја намалува и приватноста, посебно ако се сместите во соба со повеќе кревети која ќе ја делите со непознати. Но, можете да си го олесните сместувањето и да си го направите попријатно. Не треба да заборавите да понесете: - Чепчиња за уши. Не знаете дали некој од цимерите ќе ‘рчи. А често и алкохолизирани млади врескаат по ходниците. - Маска за очи за спиење. Не знаете кога ќе ви се враќаат цимерите па палењето светло може да ви пречи. - Апостолки или папучи. Хостелите имаат заеднички тоалет на кат, и најдобро е да се туширате во папучи. - Голема крпа или бањарка, затоаш што нив ги нема по хостелите. - Торбичка со хигиенски препарати. Ставете ја козметиката на едно место за да не носите неколку ташнички кога одите на туширање. - Навлаки за перница. Ако имате чувствителна кожа задолжително понесете навлака од дома. Ако сето ова ви изгледа премногу мачно, но и ако буџетот ви дозволува, отседнете во хотел, вие можеби и немате авантуристички дух! |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev...na Vodno... do krstot i nazad
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na Sapka, onaka eden den na vazduh malu,
da mi se procistat belite drobovi.. |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
garmish,ne blagodaram
na zajcev rid |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |