|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 63> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби и ЦРТЕЖ бре ѓенерале.....троа и ќе ти помогне!!!
За да ги ...КОНЕЧНО „разбереш„ работите??
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ко по обичај- замина без да каже- Го одобрува или не швалерството-ама ова актуелното
Реално, ова не е за оправдување- јасно и гласно. Ги обрука овие кои го назначија. Сега сдсмовците на изборите на билборди ке ја ставаат сликава од медиумите Изменето од mamamd - 03.Јануари.2011 во 22:42 |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па можеби ти требаше да и нацрташ на женаму на амбасадорот( не на швалерката) и да и кажеш: _ Шо се буниш ма ти? Ете и тој политичарот од СДСМ исто имал швалерка на службена должност. |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас и не знаев дека.... некого (и овде) го интересира(ло) моето мислење...за „скандалов„..наметнат и „жвакан„ од домашниот ЖОЛТ ПЕЧАТ??
И ако сум ја разбрал работата арно ....се е ова користење на тоа што кажува ист таков ЖОЛТ ПЕЧАТ секако австралиски...и домашните (и утепаните) од последниот ГАФ на Зајкото Кук*рајковски од Струмица.....кога ги ДЛАБОКО доЗАКОПА со изјавите (од глупави се поглупави)...за еден сериозен политичар...за каков се обидуваше да наметне слика..
Само ...на крајот жалам искрено..дека нашата Македонија ПОВТОРНО ќе биде исмевана од нашите непријатели...кога чуството за припадност е (кај некои особено) ЗАНАВЕК ИЗБРИШАНО...
Изменето од novace - 03.Јануари.2011 во 23:10 |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
навистина ли си толку преокупиран само со два-три сопствени става и мораш да ги верглаш кај стигнеш? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал- непријатели се самите “актери“ кои се платени да не дозволат исмевање, а не да ја изложуваат на исмевање со своите непромислени постапки. И незнам колку е во прашање жолта штампа, кога и премиерот дава изјава околу случајот - „Министерството за надворешни работи си има сопствени процедури за овие работи и тие го следат случајот“- изјави премиерот Груевски. |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако ...дека приватните работи на некој званичен преставник се преокупација само на ЖОЛТИОТ ПЕЧАТ таму...а и ваму...но ПОВОДОТ е ДРУГ..во суштина..
Секој..за да си го „продаде„ она до што дошол..начинот е само ним познат.
А Министрерството си има ...најверојатно свој делокруг на обврски..кога званичен преставник ќе (му) стане „предмнет„ на ЖОЛТИОТ ПЕЧАТ таму...каде што не преставува ..во случајов ЛОШО.
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...абе не сакал тој...туку му ја "уфрлиле" овие од СДС.
и не само на него..пред некој месец беше нели некој и од Брисел..порано оној во Њујорк...се е тоа масло на опозицијата..им местат женски..како на Бонд...Џемс Бонд. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па дај нешто нека ни наместат и на нам...овие од опозицијава. За амбасадорот можам да речам секоја чест кого го шетал, ама од морални причини сам би требал да се повлече. Изменето од Pavaroti - 04.Јануари.2011 во 19:33 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали некојпат Македонците лично и секако преку институциите на Македонската Држава , ќе им (по)кажат на овие угурсузи.....дека МАКЕДОНИЈА ниту била ...ниту е ...ниту пак некојпат ќе биде „албанска земја„
Изменето од novace - 08.Јануари.2011 во 10:04 |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со службени пари си плаќал телефон
Каков пример дава овој човек на децата со такви дела?Крадне од касата и неколку минути покасно влегува на урок и им кажува какви добрини да прават во животот.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
навистина се е можно
16.30...главна раскрсница во Прилеп...среде бел ден... стоиме на семафори ко сиот културен свет,чекаме зелено светло.. доаѓа автомобил со стотина на саат,некој пука од внатре и заминува...ние сите,културниве пешаци-куд који мили моји диви запад не ни е рамен шо се деси потоа немам појма...чекам да кажат на вести |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |