|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 30> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заштита,посветеност,внимание,пристоен живот....и треба ли да биде маж со големо М за да го овозможи ова?
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
велат нема жена...
која ќе му одолее на... алфа мажјак... јебем ли га... па не може сите да се алфа... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Да не ги слушаат ....
1. Веднаш се заљубив во тебе. 2. Немам ни минута слободно време. 3. Секако дека ќе ти се јавам. 4. Ме потсетуваш на Адриана Лима. 5. Не забележувам како другите жени изгледаат. 6. Сексот не ми е најважна работа. 7. Ќе бидам внимателен. 8. Ќе разговараме подоцна за тоа. 9. Ти си ми поважна од се. 10. Си ја замислувам нашата свадба. 11. Доволно ми е само да си до мене. 12. Ти си она што отсекогаш го посакував. 13. Од ништо не се плашам. 14. Повикот беше грешка. 15. И јас тебе те сакам. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку наивно звучат лажгиве, ццц....Не е за кажување... треба да се покаже
Изменето од Kali - 04.Јануари.2011 во 20:32 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само да надополнам... -не бе цуци, не си дебела, уживај! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
15. И јас тебе те сакам.
E sto treba da kazat mazite???...'Ja tebe ne te sakam'
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си преќутат.
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I odma ce kaze zenata ' Ti ne me sakas '...Ete ti belja pa....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Физичкиот изглед е она што најпрво не привлекува кај некоја личност. Мажите паѓаат на долгите коси, совршените облини, меката кожа..., додека жените се поразлични.
На што најчесто паѓаме ние? Кои особини ни се едноставно неодоливи ???
Додека мажите сонуваат за долгите нозе кај нивните партнерки, девојките сакаат мажи со кратки нозе.
Истражувањата велат дека фудбалерите се криви за овој фетиш кај жените.
Ние сакаме мускули, а тие најдобро ќе се истакнат на пократки и јаки нозе кај мажите.
Белезите се знак дека мажите биле во некаква опасност штом добиле белег од нешто, а воедно ја симболизира и нивната храброст. Белезите од секогаш им биле привлечни на жените.
Доколку момчето има белег на градите, лицето или пак на грбот, тогаш тоа е знак дека тој е лошо момче, што е секако уште една од популарните женски фантазии.
Индексот на телесната маса е поврзан со здравјето кај мажот и неговата плодност.
Мажите често живеат во заблуда дека жените навистина сакаат да бидат со тие лоши момци.
Да, паѓаме на нив, но само за кратко време. Како што би рекле старите „додека да ни помине меракот!"
Во вистинскиот живот ситуацијата е сосема поразлична. Жените сакаат добри момци.
Чувствителноста, пристојноста, хуманоста и пожртвуваноста се дел од машките особини на кои сите девојки ...со сигурност ќе паднат.
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чувствителноста, пристојноста, хуманоста и пожртвуваноста се дел од машките особини на кои сите девојки ...со сигурност ќе паднат. [/QUOTE]
Еми да... точно е... А и лошите момци се досадни по некое време. Интересни се, ама приглупи. Да биле паметни, ќе си го прикривале лошотилакот. Затоа, од далеку добар, ама далеку од добар момак е најфино да си имаш покрај себе. Никогаш незнаеш како и со што ќе те изненади. Изменето од Tiggy Vicious - 07.Февруари.2011 во 17:27 |
|
|
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vnimanie
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah, Nade...
Ne odi toa taka. Edna stavka - i gotovo... Se raboti za kompleksna rabota. |
|
Incredible Blue
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку повеќе нејќам,толку повеќе си добивам
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |