|
Игра со 4 збора |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 1185> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера убаво. ама денеска
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneg nema ovaa zima |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sakas zima ti ? |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Останав и јас исто
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ladno e cela zima
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drug pat? ima vreme |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas koga bev dete |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зима ладна без снег
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
време има колку сакаш
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дете бев и останав
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денеска многу е ладно
Изменето од sanja-a - 03.Јануари.2011 во 19:08 |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зима снежна друг пат
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам ама не секогаш
|
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto vie dvete a |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 1185> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |