IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Која песна ви ја обележува зимата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која песна ви ја обележува зимата?

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
XStrongAngelX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
секојдневна форумџика

Регистриран: 15.Август.2010
Локација: Argentina
Статус: Офлајн
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај XStrongAngelX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Која песна ви ја обележува зимата?
    Испратена: 02.Јануари.2011 во 22:04
мене ми ја обележува зимата Sweet Child O' Mind и од Train-Shake up christmas голема%20насмевка
а на вас?

Дедо мраз злато
мое љубов неверна
неможам без тебе за нова година
Дедо мраз злато мое
жива превара
сал не моташ пак не заеба

Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 23:52
Na nas ne...изненадување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2011 во 00:05
Ни на нас.

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2011 во 13:06
Dream Theater - Ministry Of Lost Souls...

Имаше нешо , замрзнато езеро и снег у песмата...

О да ...и Bijelo Dugme - Selma...пофлегматична и меланохолична песна од тоа ...иди убиј се бебек...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2011 во 16:29
за жал сега зимата ми ја обележува онаа гадната „шејк ит ап, шеј јор хепинес", така нешто беше, со која ми перат мозок секој ден лутина
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2011 во 16:52
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

за жал сега зимата ми ја обележува онаа гадната „шејк ит ап, шеј јор хепинес", така нешто беше, со која ми перат мозок секој ден лутина

емпатија кон тебе другар...

песната ме тера да започнам петиција за легализирање на користење сачмарка на јавни места...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2011 во 23:11

Календарски и не моногу опфатила зимава,за да некоја песна си го здобие тој епитет на најслушана  кај мене...Најдолго додека сум на PC чичко Бени Гудман си тера работа

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 10:57
„Шејк ап јор хепинес“ -стави два прста во уста и поврати.

Wingnut Dishwasher's Union - Urine speaks louder than words

-ваљда оваа...

Абе ме потсеќа на случајот со Велија во ќелија и колку го пцуев ѓубрето и колку само не пушев цигари.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2012 во 17:34
Овие 2љубов

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2013 во 13:08
свиркањеовие две:дедо Мраз од Коњари и Коледе леде...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2013 во 23:24

Цело ова албумиште :) .
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.