|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 32> |
Автор | ||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama jas ova seriozno....pa mladite sega nesakaat da se vo kujna pa morame da ve forsirame i da ve cuvame....more ke ve nagradime....A znaete deka e dobra ovaa ideja so nagrada?!!!! |
||
|
||
m-free
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poveceto do jadenjata sto sekojdnevno gi koristam znam da gi prigotvam,
osven nekoi specijaliteti koi se prigotvuvaat so saati... |
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja uste ne sum naucila da gotvam,a gledam fini deca ima pa se nudat da zgotvat i da pomognatBravo
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam da svaram makaroni... i tolku... i kafe... Majstor sum za pravenje kafe, ladno so mraz, so sladoled, so ovo ono...
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти кај мене на часови јасно
Ке те научи дада Нате како се прави све.. |
||
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve mozam i jas da davam casoviza jadenja i pred jadenja kaj mene...a za deserti islatki kaj nate...ili obr\ratno kako bilo mene sekako mi odgovara......
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a blueprayer zosto ja zaboravi...
|
||
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se izvinuvam najmnoguuuuuuuuuu......site ke se sobereme...kolku poveke
toplku poveselo..tolku povkusmni jadenja...a ti ke degustiras?
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e nedopirliv nikoj nema da zaboravime a pogotovo blueprayer nikako omilena mi e...
|
||
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok, ucete me, ama ne znam to ke mi e... Za koj ke gotvam? |
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ti kazuvam ne ti trebashetaj i uzivaj drug ke gotvi
|
||
|
||
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ah, uste da najdam takov...
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има,има...кога едниот тврди дека незнае да видиш како испаѓа дека другиот е експерт по таа работа
|
||
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj be neznae jas rasturam
abe hobi mi e no me brkat od kujna ostavam demek nered |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |