|
Која песна ви ја обележува зимата? |
Внеси реплика |
Автор | |
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јануари.2011 во 22:04 |
мене ми ја обележува зимата Sweet Child O' Mind и од Train-Shake up christmas
а на вас? |
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nas ne...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни на нас.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dream Theater - Ministry Of Lost Souls...
Имаше нешо , замрзнато езеро и снег у песмата... О да ...и Bijelo Dugme - Selma...пофлегматична и меланохолична песна од тоа ...иди убиј се бебек... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за жал сега зимата ми ја обележува онаа гадната „шејк ит ап, шеј јор хепинес", така нешто беше, со која ми перат мозок секој ден
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емпатија кон тебе другар... песната ме тера да започнам петиција за легализирање на користење сачмарка на јавни места... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Календарски и не моногу опфатила зимава,за да некоја песна си го здобие тој епитет на најслушана кај мене...Најдолго додека сум на PC чичко Бени Гудман си тера работа |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Шејк ап јор хепинес“ -стави два прста во уста и поврати.
Wingnut Dishwasher's Union - Urine speaks louder than words -ваљда оваа... Абе ме потсеќа на случајот со Велија во ќелија и колку го пцуев ѓубрето и колку само не пушев цигари. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие 2
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овие две:дедо Мраз од Коњари и Коледе леде...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цело ова албумиште :) . |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |