![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 42> |
Автор | |
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
И мене тоа ме чуди, ама секаде пишува дека се четворица финалисти
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
добро бе нели во 22 и 30 треба да почне.... бандини почнува тогаш.... па што ме мотаат да седам јас секоја вечер до 1... ми се спие мајка му стара
![]() нека почне БАРЕМ ЕДНАШ навремеееееее ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Втор финалист -Андреј
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Тони ја поздрави ...Македонија ... Скопје .... Аеродром ....
![]() и ни ја покажа неговата добра ...... Позадина .....
![]() Цел час во една иста положба ... Андреј само за ...нијанса...
беше подобар...но и девојките добро се држеа ......
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Јелена повторно испушти можност да влезе во финале...
![]() Ако победи Гоца тоа ќе биде катастрофа, буквално ниту во една борба не победи... ништо не покажа.
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Подобро Гоца отколку Андреј
![]() п.с а кажи ми што покажа Јелена ( не земајќи го во предвид оној одговор од вчера ![]() ![]() Изменето од Schatzii - 30.Декември.2010 во 13:43 |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Виде како ја исшутира Гоца во борбата со перниците... ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 30.Декември.2010 во 13:49 |
|
![]() |
|
![]() ![]() точно така од жените реално Катарина би требало да победи...
зошто Гоца, па бидејќи е од Баханди
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Јелена у финале...
![]() |
|
![]() |
|
До пред некој ден не ни знаев дека била пејачка
![]() ![]() Јелена Мркиќ - пејачка, која дипломирала на факултетот за физичка култура и е одбојкарски судија...каков сплет од занимања, неверојатно
![]() |
|
|
![]() |
|
Знаев дека е мултиталент...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Значи нашиот Тони Зен
![]() ![]() мноооооогггууу го обожавам............а нај многу песните негови... башка е и спремен човек спортист....здраво тело здрав дух.... ![]() фала богу се најди човек на кој му се радуваме..... да видат србите оти имаме и ние квалитетни луѓе а не само боки..кики..вики... ![]() Изменето од MyWay - 30.Декември.2010 во 14:40 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
way ma pa ti si se zaljubila u nego
![]() ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |