|
Цаци Паковска |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa taka i e koga zbori gluposti
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odvratna mi e.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имав чуено за Цаци + сестра ми од време на време со мајка ми си прави муабет како што Цаци зборела, баш на тој начин. Па ако е таква и во емисија , баш сакам да ја гледам па да си ја ставам во мојот омилен круг заедно со Боки 13 , К 15 и Тони Михајловски |
||
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma nemam koja e...a i ne me ni interesira da razberam...od komentarive sto gi citav...dovolno e.
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uf! I mene mi e odvratna!!! |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
reSHi se... SHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHHSHSHSHS... seuste mi susti vo glaava...
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele, a tek Toni kako ja shushteshe!!! p.s. SHala na strana, ne e do SH-to, kolku shto e do nejzinata glupava umislenost deka e WOW!!! |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marjanco
Нов член Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto si zema za pravo da komentira taa.ne e nikakov reper ona.meni mi lici na devojka koja nemala dolgo vreme sex.
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цаци Паковска во дизајнерските води "Повеќе немате изговор дека стилот чини многу пари" е мотото на новиот бренд женска облека "Стилисимо", чија идејна креаторка, Цаци Паковска вели дека е достапен за сите. - За да се создаде бренд потребна е огромна екипа моделари, шаблонери и техничари, со кои, јас и мојата партнерка Тања Панделеска, трпеливо работевме на првата колекција на "Стилисимо", повеќе од 6 месеци- изјави Цаци Паковска. Парчиња облека од првата колекција "Стилисимо", есен-зима 2010/2011, ги дизајнираше Паковска, а изработени се во неколку различни македонски текстилни фабрики, но од високо квалитетни италијански ткаенини.Колекцијата содржи и накит, кој по идеја на тандемот Паковска- Панделеска го изработи Александра Шекутковска. -"Стилисимо" ги отсликува животните ставови на жени и девојки со силен карактер, изграден стил, самосвесни и бестрашни пред светот кога треба да ги покажат своите квалитети. Колекцијата е составена од едноставни, безвременски парчиња облека, кои секоја жена би сакала и би требало да ги има во својот гардеробер. Овој бренд женска облека нема ограничувања и во него ќе се препознаат млади девојки, но и посериозни деловни жени, жени со манекенска фигура, но и оние горди на своите облини-вели Паковска. Заштитно лице на првата колекција на "Стилисимо", есен-зима 2010/2011, е Маја Сашек, македонска манекенка и фото-модел со долгогодишно искуство низ светот на модата во Италија. |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колекцијата и е супер,... мене баш ми се допаднаа речиси сите парчиња што ги видов.... тие платнените торби ако и беа ставени за продажба ќе си купев
а како личност дека е антипатична,... е... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машко.
Нема ни „ж“ од женственост. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се врати Цаци на прва.
|
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |