IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Знаете ли да готвите!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаете ли да готвите!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 32>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 00:47
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

i jas istoto go vikam.ali nemoj da mi krades recepti
a mozeme i zaedno da gotvime da se nadopolnuvame pola-pola

Ama jas ova seriozno....pa mladite sega nesakaat da se vo kujna pa morame da ve forsirame i da ve cuvame....more ke ve nagradime....A znaete deka e dobra ovaa ideja so nagrada?!!!!
Кон врв
m-free Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2006
Поени: 243
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m-free Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 00:50
poveceto do jadenjata sto sekojdnevno gi koristam znam da gi prigotvam,
osven nekoi specijaliteti koi se prigotvuvaat so saati...LOL
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 01:17
Ja uste ne sum naucila da gotvam,a gledam fini deca ima pa se nudat da zgotvat i da pomognatBig smileBravo
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 14:14
Znam da svaram makaroni... i tolku... i kafe... Majstor sum za pravenje kafe, ladno so mraz, so sladoled, so ovo ono...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 16:05
Ти кај мене на часови јасно
Ке те научи дада Нате како се прави све..
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 18:01
eve mozam i jas da davam casoviLOLBig smileza jadenja i pred jadenja kaj mene...a za deserti islatki kaj nate...ili obr\ratno kako  bilo mene sekako mi odgovara......Big smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 18:12
a blueprayer zosto ja zaboravi...Cry
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 18:17
se izvinuvam najmnoguuuuuuuuuu......site ke se sobereme...kolku poveke toplku poveselo..tolku povkusmni jadenja...a ti ke degustiras?Big smile
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 19:50
Taka e nedopirliv nikoj nema da zaboravime a pogotovo blueprayer nikako omilena mi e...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 21:57

Ok, ucete me, ama ne znam to ke mi e... Za koj ke gotvam?

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2006 во 23:08
jas ti kazuvam ne ti trebaLOLshetaj i uzivaj drug ke gotviWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2006 во 00:13
Ah, uste da najdam takov...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2006 во 00:17
Има,има...кога едниот тврди дека незнае да видиш како испаѓа дека другиот е експерт по таа работаWink
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2006 во 00:36
koj be neznae jas rasturam
abe hobi mi e
no me brkat od kujna ostavam demek nered
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,195 секунди.