|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 431432433434435 767> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има и резерв позади шанк ..а ја уште не знам |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok ja ne zaspivam po masi , poprvo bi gi iskrshil ali ... tuka sme nekade de
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не спиев јас бе
само одмарав глава |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaa si odmarala glava samo .... e ja ne odmaram ... se dodeka me drzat noze i dodeka rezervoar moze da sobira gorivo ... teram ... otposle ... kaj se zakacham tamu iako praktikuvam dodeka me drzi pamet da si odam doma ... ali toa poretko se deshava
|
||
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аа мора малку пауза..оти опасно е..
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А мор Калипсо,ја мислев на женски стриптиз,тоа билдерите на Кочо и компанија понуди им ги
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaaa nema shansi .... prijatelchinja mi se ovie .... nemajte gajle ... terajte dur se mozi
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки добра ви ноќ,заминав јас да одморам коски
Чао |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оти бе фиксич..шо им фали мене натака ми бегаат очите Се мењаат на парни и непарни денови..еве ти најава за утре |
||
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se izdavaj be fikse ... koski da odmorel ? ... ajde ... pozdrav ...
E a sea ja sho da praam so ... zenskite sam ?
|
||
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ih onaa sipkata sto ce mi se najde za ograda doma ...bre bre bre...pa ovaa snajkava neka java u prazno....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto na prazno da java... mozes da i se podmestis...
KAFEEEEEEEEEE! Tursko... |
||
Incredible Blue
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
повели марко за тебе, и не заборавај на договорот 2011
и за мене
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala, Schatz...
Inaku, da te se doveram... imam edna hronicna bolest - dozivuvam amnezija nekade okolu polnokj, sekoj 31 dekemvri... Изменето од Marko Polo 1 - 28.Декември.2010 во 18:18 |
||
Incredible Blue
|
||
Внеси реплика | страница <1 431432433434435 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |