|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 42> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште од самиот почеток немав никакви симпатии кон племето Касуко, ( добро освен кон Никола ) повеќето од нив беа спремни по секоја цена, да газат се пред себе за да победат во борбите, затоа повеќето од нив ми се одвратни...а онаа Александра како играше нефер неќна, требаше како што играа Тони и Марко...
наместо да чека да стане како ја избутка Катарина, се згрозив
Ајде вечер нека летаат таа и другар и
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александра не ми е толку несимпатична колку што Катарина ми е симпатична... Мене ми беше идиотска играта мажи да се буткаат со жени и ај погоди кој ќе победи???
Гоца: Чекај пусти ме сама да паднем... Изменето од LiDivio - 24.Декември.2010 во 16:40 |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да играта беше смешки живи, кај може жена да истурка
еден маж, нема шанси
|
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а коооооолку е само глупава Јелена.... леле, многу ме иритираат такви луѓе - бавни, да не речам.... кога зборува, и требаат неколку секунди плус за да смисли што сака да каже јас искрено се чудам како стигна до крај речиси.... многу чудно девојче
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првиот серијал стварно беше ХАРДКОР... после малку се размазија...
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа игра е глупост, башка толкава тежина да држиш без појас е многу штетно за кичмата и во оваа може да победат типови како кнез. На спортистите ќе им се наполнат мускулите со крв и ќе имаат големи болки па ќе мора да изгубат предвреме,погледни на клипот кој ќе победи тогаш. А кога се маваа со тие перниците тоа не било ХАРДКОР... Изменето од Pavaroti - 26.Декември.2010 во 19:07 |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кои перници?
|
|
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога се тепеаа со перници, Андеј и Марко си го добиа Изменето од Pavaroti - 26.Декември.2010 во 19:09 |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам која ти е поентата...
Сакаш да кажеш дека буткање со перници е поопасно од држење товар од 90кг???
|
|
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа држењето товар е чиста глупост, тогаш сите спортисти испадна а победи Немања барменот а тег во живот нема допрено. Да требаше да напават по некое време чучањ е тоа ќе беше тешко. Ова е мое мислење Изменето од Pavaroti - 26.Декември.2010 во 22:20 |
|
CICAMACA
Група Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој е побендник?
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе видиме оваа или следната недела
по весници пишувало дека гоца е победник, но крајот ќе покаже
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pa razbrav deka marko pobedil |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |