|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazi Dana, ke ti go pozajmam:)
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sirijska hrcka li e? Kolku e star? Boja? Od kade e zemen? Moram da znam, za da vidam koja da mu ja dadam, Bela ili Nancy....
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
star e 10 meseci, sirijska hrcka e
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf, ja mislev deka ne ni znaes sto e sirijka, nikoj ne znae...
E super, mlad e uste, taman... Kolku moite...
Kratki ili dolgi vlakna? A boja?
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima dolgi vlakna i e svetlo kafeav so belo
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmm... Bela ima dolgi vlakna ama snezno bela e, a Nancy ima kratki vlakna a bela e so malku kafeavo...
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata Blondy ima kratki vlakna i e snezno bela so prljavo bela boja mesano:) zatoa i ja krstiv Blondy:)
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ke vidime koja ke go bendisa, pa taa..
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazi, aj sega odam na spienje, utre sum na rabota:) pozdrav:)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а морско машко прасе???
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam morski prasinja:) imam hrcki:) mozam da ti dadam edno koga ke dobijam prinova:)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонценце фала ми ти миличка имам женски морски прасиња па бараме маженце, иначе имам мачки сега три кучиња дома... и хрчак?? мммм може зашто да не се е добредојдено.. Мила ти благодарам многу
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate, masko porsko prase mozes da si kupis:) ima vo site prodavnici za zivotni:)
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам мила и тоа ги имав 2 мажјака но некако многу ми умираат мажјаците поосетливи се од женките башка и ги излудуваат и ги касаат после не им даваат... ама имаш фантастична идеа мила...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |