![]() |
|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vazi Dana, ke ti go pozajmam:)
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Sirijska hrcka li e? Kolku e star? Boja? Od kade e zemen? Moram da znam, za da vidam koja da mu ja dadam, Bela ili Nancy....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
star e 10 meseci, sirijska hrcka e
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Uf, ja mislev deka ne ni znaes sto e sirijka, nikoj ne znae...
E super, mlad e uste, taman... Kolku moite...
Kratki ili dolgi vlakna? A boja?
|
|
![]() |
|
ima dolgi vlakna i e svetlo kafeav so belo
|
|
![]() |
|
Hmm... Bela ima dolgi vlakna ama snezno bela e, a Nancy ima kratki vlakna a bela e so malku kafeavo...
|
|
![]() |
|
mojata Blondy ima kratki vlakna i e snezno bela so prljavo bela boja mesano:) zatoa i ja krstiv Blondy:)
|
|
![]() |
|
Aj ke vidime koja ke go bendisa, pa taa..
![]() |
|
![]() |
|
vazi, aj sega odam na spienje, utre sum na rabota:) pozdrav:)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
а морско машко прасе???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nemam morski prasinja:) imam hrcki:) mozam da ti dadam edno koga ke dobijam prinova:)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сонценце фала ми ти миличка имам женски морски прасиња па бараме маженце, иначе имам мачки сега три кучиња дома... и хрчак?? мммм може зашто да не се е добредојдено.. Мила ти благодарам многу
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate, masko porsko prase mozes da si kupis:) ima vo site prodavnici za zivotni:)
|
|
![]() |
|
Знам мила и тоа ги имав 2 мажјака но некако многу ми умираат мажјаците поосетливи се од женките башка и ги излудуваат и ги касаат после не им даваат... ама имаш фантастична идеа мила...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |