|
Новогодишни ветувања |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за ова лажев.. |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
misteriozna
Група Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зацртана работа ми е да бидам мирна на форумов во новата 2010 и мојата желба е да ме одбанираат со никот ВАЖНА ветувам дека повеќе нема да го наречам форумот идивиди село
А во политика ќе пишувам? Тоа секако |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
конечно не лажам.... и сега ова ми останува... http://www.youtube.com/watch?v=QyV6o8oWgV8 |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си ветив дека:
Ќе бидам многу многу полоша Ќе се запишам на факултет Ќе бидам помалку срамежлива Ќе прекинам едно пријателство што веќе од поодамна е на стаклени нозе! |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе бидам лош
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе учам дефинитивно ама кон оние шо се лоши кон мене јас ќе сум полош
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во новата година се надевам дека ќе сменам начин на однесување..
дефинитивно.... време е..... И ќе си замислам желба..оти никогаш не сум го правела тоа....па да видам |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
JOCKER
Нов член Special One Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во новата година ке бидам мудар кога морам,луд кога треба,невидлив,мал,висок до небо
|
||
WhO KnoWs?NoT Me!I'Ve NeVeR LosT CoNtRoL...
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ххахаха, единствено од ова во изминатава година успеав да се запишам на факултет Од 2011 ветувам дека ќе ослабам неколку килограми Ќе ја исчистам прва година во најкраток можен рок Ќе се запишам на нешто пилатес, јога, аеробик што било И најважно: ќе ги правам другите околу мене посреќни а да, и ќе си фатам дечко....за сериозно ..... |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto ne vetuvam, ke si dozvolam sama na sebe da se iznenadam
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
непредвидлива сум во послено време поарно засега да не ветувам ништо,сигурно ништо нема да исполнам |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си ветувам себе си ....
дека оваа година ќе бидам ... попаметна ...
од изминатава ......и нема да правам... свесно ..големи грешки ....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ветувам дека во нареднава година ќе и прифаќам работите онакви какви севишниот ги предодредил да доаѓаат.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не попуштам веќе со татко ми и не вложувам веќе ни време ни енергија да ги поправам односите со него. Од друга страна, ќе гледам да не ја нервирам мајка ми, да не остари порано од мене. Не е профитабилно, ниту пожелно и корисно тоа, креми бротив брчки скупо коштат и онака.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |