IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 30313233>
Автор
Порака
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2009 во 22:40
Drugarceto ti se pravelo drugarce bidejki te sakalo...
Deka si ubava, pametna, sharmantna... itn
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2009 во 22:43
ќути не ме потсетувај...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2009 во 22:43
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

ко комплимент

како неуспешен обид голема%20насмевка
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2009 во 16:03
Da. Postoi. I trae dolgi godini, da ne recham decenii.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 15:15
Се е до личноста...Ако е лесно заљублив/а, тогаш би можел/а да се заљуби во другарот/ката...Ако не е...Би можело, зошто да не...
Пример, јас имам неверојатно добар другар, ко брат ми е, со него за се и сешто збориме...
Се додека  се слагаат карактерите, нема проблем...
На моменти помислувам и дека машките се подобри пријатели од женските...среќа

Изменето од tiggy_sparrow - 09.Ноември.2009 во 15:16
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 15:41
Zamisli eden den  toj drugar da te frapira so nekoja ljubovna izjavaголема%20насмевка
Koj znae shto mu se mota na nego vo glavataзбунетост
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2010 во 21:08
Originally posted by Ena Ena напиша:

РАЗУБЕДЕТЕ МЕ ДЕКА НЕ Е ТАКА
Спак мислам дека кога тогаш ќе се роди некаква љубов или симпатија

Има пријателство меѓу маж и жена. Доколку мажот е ....хомосексуалец
Жените можеби ќе издржат да не се сплеткаат...но мажите мислам дека потајно ги посакуваат
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2010 во 21:20
Postoi, se dodeka ne premine vo drugo nesto
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2010 во 21:38
пријателска љубов де...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 11:08
Постои.... проверено....
воопшто нема љубов меѓу мене и мои другарки... Едноставно како со другариве , само што плус имаат и ц**** црвенеење плазење
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 02:43
Me mrzi da baram ama imam napišano negde niz temava deka DA, postoi maško-žensko prijatelstvo ("te sakam kako sestra") koe nema posle izvesno vreme da prerasne vo nešto poveke.

YEAH, RIGHT.
Nikogaš ne mi bilo tolku milo što ne sum vo pravo
Кон врв
stevce_ris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stevce_ris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 12:20
ај да си кажам едно мое мислње
машко-женско пријателство постои но шансите да се појави љубов се многу големи.ако љубовта е еднострана пропаѓа и пријателството.ако е обострана прераснува во врска која кога би пропаднала најчесто не сакаат да се видат меѓу себе.затоа машко-женското пријателсвто ретко успева
не сум баш компетентен само ова е мое мислење
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 12:20
очито е.
барем на ова мисла ме наведуват некои случуваниjа.
Кон врв
харизма Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2010
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај харизма Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 14:55
mislam deka ima drugarstvo megu masko i zenski bidejki imam nekolku stvarno dobri drugari no e mozno da prerasne vo ljubov i toa od licno iskustvo tvrdam намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 30313233>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.