|
Русија или САД |
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Автор | ||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе да е Кина
|
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
China Military Strength vtora naj golema sila posle USAPERSONNEL ARMY NAVY AIR FORCE FINANCES (USD) OIL LOGISTICAL GEOGRAPHIC Sources: US Library of Congress; Central Intelligence Agency; Fighting Forces (Barron's) |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zhivi gluposti |
||
Simnat od visokite planini
|
||
Izzy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali navistina mislite deka grupa od narkomani, bivshi zarobenici i lugje bez idnina kako shto se Amerikanskite "marinci" ke mozat da se spravat so vistinska vojska?
1. USA i NATO ne smeea da ja napadnat Srbija so svoite "marinci", tuku ja bombardiraa. 2. USA i NATO seushte gi tepat 400 Talibanci vo Afganistan 3. USA i NATO seushti gi tepat 400 Ira4ani vo Iraq 4. USA i NATO gi razbija Ira4kite trupi zatoa shto Iraq nemashe odbrambena taktika, i vojskata se boreshe kako mui bez glavi. USA ima edna od naj losho uvezbanite armii od tie "svetski sili". Ziveam vo Canada, sum bil i vo USA, i znam kakvi vojski imat drzavite. USA e preceneta, ima stotici videa od "hrabri" amerikanski marinci, koi pla4at i se krijat vo Iraq. Imashe statistika, shto ja zagrizi cela Amerika, koga se otkrija golemi koli4estva heroin vo kamp vo Afganistan. 85% od marincite se narkomani i garbage (ponizok rank od 4ovek). Tie nemaat shansa ako se sretnat so vistinska armija. A za site shto ja sporeduvaat Russija deka ne moze da se spravi so 4e4enija, neka se setat na 2001, i neka im tekne kako na nas ni bea vrzani racite vo taa vojna . E, istoto se slu4uva i so Russia, mada od 4e4enija ni "4" ne e ostanalo u poslednite nekolku godini, i ne znam dali vo opshte ziveat lugje vishe tamo. |
||
UNITED!! UNITED!! UNITED MACEDONIA!!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...prirodno mi doagja,...koga ke "sretnam" neshto slichno... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RUSSIA definitivno...
|
||
speed
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva rusija be?!..pred nea ima i povekje drugi...
...po shto bi bila rusija,..
|
||
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Русија и Кина од пред некој ден потпишаа договор во меѓусебната трговска размена да користат сопствени валути наместо доларот.Што секако води кон намалување на влијанието на Американската економија.
Кинезите се се посилни и сосема е јасно дека за некоја година ќе бидат најсилната економија во светот, Русите сосема добро се држат а влијанието на Америка од дена на ден слабее.Така да тркалото се врти, денеска си на врвот а утре те нема. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da...samo ti si vechen!
inache,..amerika vekje e propadnata......samo pitanje na vreme e koga ke se ...strupoli...
|
||
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be Amerika ne e uste propadnata, uste se mnogu jaki, najaki, ama silinata se poveke im se namaluva, a na ovie drugite pak mnogu im se zgolemuva. Pogotovo ova se slucuva otkako oboeniot stana glaven vo Amerika. Me fakja strav i od ednite i od drugite bilo koj od niv da ne se oseti bespomosen, pa vo seta taa bespomosnost da go povlece okidacot.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman be vishe so taa rusija!!...se vide shto obraa onie shto so nea,.... ''tikvi sadea''!
...da ne ima gas i nafta ...bi bila samo ushte edna zemja od tretiot svet,...ama , djabe i e i naftata ,...koga samo nekolku imaat kjar od nea, (megju koi e i PUTKIN-ot)od stotina i sheesetina milioni lugje. ...rusija osven koga lupa veto , nema kojznae kakvo vlijanie ,podaleku od svojot dvor...( iako odvreme na vreme pokushava da go nametne svoeto mislenje , ama pak, edino poradi toa shto nekoj i go dal pravoto na veto). ...edino shto i e porazvieno , toa e vselenskata programa. ...aha ,...i naoruzuvanjeto,..jasno ! ...a, koj li im beshe, ( i e!) najgolem prijatel na ,...zapadna germanija , japonija ,juzna koreja ,...tajvan.....izrael,....edni od najrazvienite zemji na planetata? |
||
||
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |