![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 42> |
Автор | ||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Анѓо ќе те здробам,ај не ми глуми тинеџерка со дечко ти ![]() |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
и мене ме нервира,колку не фер играше во калта ќе и ги зоблечеше купачите а за Зен најповеќе гледам ![]() ![]() ![]() |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Овие жениве од Баханди колку драматизираат, како некој да треба да го носат на стрелање...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Един надвор од игра
![]() ![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
леле, не знам што ми станува.... обично ме нервираат оваквите шоуа.... ама сурвајвор ми е многу интересен станат,... едвај чекам да го гледам
![]() вечер ќе тегнат некои дрва, да не им паднат треба... а баш ме интересира која е предноста на бојана ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Многу среќлика излезе оваа Бојана среќата кога станува збор за имунитет
![]() инаку вечер ќе се мерат и треба да погодат кој колку тежи...да видиме кој ќе победи
![]() |
||
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
|
Се поверојатно е дека жена ќе победи во оваа сезона
![]() е сега дали е точно дека тоа е Гоца, ќе видиме...
Ако биде жена победник во овој Vip Survivor би сакала да
биде Катарина или Гоца
![]() |
||
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Вчера го гледав...
![]() Јеее... браво Кале шампион... интелигентна... јуху...
![]() |
||
![]() |
||
|
Добра е Катарина, доказ дека сите манекени не се глупи
![]() бев сигурна дека ќе го најде имунитетот, а и во играта се покажа
![]() |
||
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Slusnav Goca deka bila pobednikot, stvarno
![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
|
Не е глупа, да беше ќе и кажеше на Гоца дека го нашла имунитетот.
![]() И јас сакам да победи Катарина, заради визуелни причини... хехе...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Да во право си, паметна е
![]() Сани тоа се гласини, ќе видиме наскоро дали се вистинити
![]() |
||
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |