IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни off - муабети...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни off - муабети...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
Автор
Порака
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 23:30
Јас го разбирам, веројатно и поголем дел од форумџиите...
но сепак правила се правиласреќа
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 23:36
љубовта е неудолима желба да бидеш неудолимо сакан да
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:35

Zaljubio sam se u knjigu. Ne znam kako da joj priđemух

"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:40
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

<h1 id="pro_name" ="fn org">Zaljubio sam se u knjigu. Ne znam kako da joj priđemух</h1>

Пак на српски
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:42
ke me iskra schatzii pak ama ja zamoluvam da popusti vo ime na mojata ljubov rema knigataголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:45
Каква е бре таа книга
Инаку...ако си се заљубил во книга..најлесен начин да и се приближиш е да ја прочиташ....ама за тоа треба храброст

Изменето од ФорумскаБаба - 13.Декември.2010 во 03:45
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:47
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Каква е бре таа книга
Инаку...ако си се заљубил во книга..најлесен начин да и се приближиш е да ја прочиташ....ама за тоа треба храброст
epa nemam hrabost da ja otvoramизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:49
епа жалам мило...сепак од муабетот прееска....испаѓа дека сепак женските се похрабри

а ти така фино ќе ја отвориш...ќе си признаеш се...и ќе ти биде полесно...може и сама ќе се отвори..само кажи го магичниот збор

Изменето од ФорумскаБаба - 13.Декември.2010 во 03:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:51
site mamime vo ime na ljubovta...no najtesko e koga se mamime samite sebe si deka sme so vistinskata licnost, gazeejki se sebesi za necija sreka zaboravame na svojata.....

za na kraj da se kaeme za propustenoto vreme za seona sto sme mozele da go postigneme....

no stom staneme svesni za problemot, za greskata zapocnuva patuvanjeto kon slobodata....

prv no mnogu znacaen cekor da si priznaeme sebe si i da se oslobodime od OKUPATOROT ili pak da go oslobodime toj/taa od samite nie....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:53

епа жалам мило...сепак од муабетот прееска....испаѓа дека сепак женските се похрабри

а ти така фино ќе ја отвориш...ќе си признаеш се...и ќе ти биде полесно...може и сама ќе се отвори..само кажи го магичниот збор
te sakaaaaaaaaaaaam toj bese magicniot zborзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:56
C Northcote Parkinson - Delay is the deadliest form of denial

Се додека го негираме тоа што го чувствуваме...се мамиме себеси
а се додека се мамиме себе...го мамиме и тој/таа што ни значи....тоа што ќе премолчиш не ти гарантира ништо....
кога ќе се освестиш..ќе биде доцна..

скапан живот
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:56
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

te sakaaaaaaaaaaaam toj bese magicniot zborзбунетост

отвори се сезаме....
па нели книгата сакаш да ја отвориш?
примени ја магијата со вратата....книгата е порта кон мн работи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 03:59
me izmesa sega pa i ti плачењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 04:00
што те измешав бре
дојди ваму..сезаме ..отвори се
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,451 секунди.