|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Автор | ||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас го разбирам, веројатно и поголем дел од форумџиите...
но сепак правила се правила
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубовта е неудолима желба да бидеш неудолимо сакан
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaljubio sam se u knjigu. Ne znam kako da joj priđem |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак на српски |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke me iskra schatzii pak ama ja zamoluvam da popusti vo ime na mojata ljubov rema knigata
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каква е бре таа книга
Инаку...ако си се заљубил во книга..најлесен начин да и се приближиш е да ја прочиташ....ама за тоа треба храброст Изменето од ФорумскаБаба - 13.Декември.2010 во 03:45 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа жалам мило...сепак од муабетот прееска....испаѓа дека сепак женските се похрабри
а ти така фино ќе ја отвориш...ќе си признаеш се...и ќе ти биде полесно...може и сама ќе се отвори..само кажи го магичниот збор Изменето од ФорумскаБаба - 13.Декември.2010 во 03:49 |
||
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site mamime vo ime na ljubovta...no najtesko e koga se mamime samite sebe si deka sme so vistinskata licnost, gazeejki se sebesi za necija sreka zaboravame na svojata.....
za na kraj da se kaeme za propustenoto vreme za seona sto sme mozele da go postigneme.... no stom staneme svesni za problemot, za greskata zapocnuva patuvanjeto kon slobodata.... prv no mnogu znacaen cekor da si priznaeme sebe si i da se oslobodime od OKUPATOROT ili pak da go oslobodime toj/taa od samite nie.... |
||
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
C Northcote Parkinson - Delay is the deadliest form of denial
Се додека го негираме тоа што го чувствуваме...се мамиме себеси а се додека се мамиме себе...го мамиме и тој/таа што ни значи....тоа што ќе премолчиш не ти гарантира ништо.... кога ќе се освестиш..ќе биде доцна.. скапан живот |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
отвори се сезаме.... па нели книгата сакаш да ја отвориш? примени ја магијата со вратата....книгата е порта кон мн работи |
||
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me izmesa sega pa i ti
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што те измешав бре
дојди ваму..сезаме ..отвори се |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |