|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...а некои одат и плачат ..што од срам што од тоа што не влегле...
...али реков..тоа е само мое мислење, сепак не мора да се сложуваат со мене... ..мене ми е без врска...би било многу поубаво кога малку би внимавале што ќе кажат.... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eli konecno pomina ponatamu 3 sreka idol mi e
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleee od Prilep i Macko se prijavil.....
koj go ima naterano..... greota deteto...skros e specijalka |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... легенда |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idol ke se pronajdi nekoj sto ke ostanat site vcudonevideni...
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахахахахаааааааааа немам душа кога ќе го слушнам ова детево шо са „рашиша“....душичка..са рашишал
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фатален/на плавуш/а...
Is It a boy? Is It a girl!? Who knowns... Not me... Ипак легенда... Как почињаше од тај Титаник песната? Лајфс д... лајсс... лајссс д бук енд ју ар д лимен, лајсс д стори енд ју ар д кавел, лајвс с д стор енд ју ар д лимен, ју гад ту ноу ка ту ливе-е-е-е-ен... Зошто!? О, зошто!? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e dobro e do sega mislam samo edna ja peese pesnata titanik dodeka bugarine sekoja emisija po 2-3 ja peeja i se brukaa i da ve potesetam koj bese mojot IDOL
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera gledav M2.....
Zirito e mnogu korektno..... ne vregaat i ako sakaat da mu ukazat na nekoj na greskata go pravat toa na fin nacin za da ne se pocustvuvas navreden.... A ovie od idolot lelejj |
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pa ti M2,,,,zirito ama im e kompetentno....so da ti kazam...ivo i darko....::O))))) i jelence risteska.... :))))) ne zezaj
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ti odi baraj zenska tamu za sto ti trebase.............. a pa Toni i Igor edni peaci.....sta da ti pricam vo sekoj slucaj ne vikam deka ne gi obozavam... |
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abre,.....se bara nekoj koj ke im bide idollll svakas,.....nekoj multi talent....a ne samo da peee!!! taka da ako igor ne e kompetenten neznam koj e u drzavava :)))))))))))))))))))
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |