|
Наградна игра на фејсбук |
Внеси реплика |
Автор | |
milkamkd
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Декември.2010 во 21:19 |
Станете фан на фејсбук страната на Логинг Електроникс Loging Electronics Facebook Fan Page Постирајте слики,цртежи,колажи, линкови и видеа што Ве асоцираат на Логинг. Оној пост што ќе добие најмногу Like-ови добива новогодишно пакетче за 2011 година. Наградната игра само што започна и ќе трае до 31.12.2010. Значи целта на играта е да станете Фан на странава , да постирате интересна сликичка, и потоа да ги убедите пријателите да ве гласаат со тоа што ќе станат фанови и ќе ви ја лајкнат сликата.Едноставно Минатиот месец имаше исто наградната игра Еве го линкот кон наградените Наградени Овој месец бидејќи е Нова Година ќе има и повеќе и уште по богати и по интересни награди |
|
Avira
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член System Administrator Регистриран: 10.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква наградна игра има и од македонска фирма - BiMilk.
|
|
Don't be dumb! Размисли пред да напишеш глупост.
|
|
milkamkd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i Loging e makedonska firma
inaku da .. nekoj trend e toa vo momentov .. povekje firmi organiziraat nagradni igri na facebook |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nagrada novogodisno paketce....woowwwww....Ja ce vi dadam dve samo ne ucestvuvajte vo igrava...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Avira
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член System Administrator Регистриран: 10.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев, друга македонска фирма |
|
Don't be dumb! Размисли пред да напишеш глупост.
|
|
milkamkd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ми дадеш усб стикче со swarovski кристалчиња ? другарка ми си доби минатиот месец нормално дека ќе играм кога веќе висам на фб секој ден .. бар некој ќар и до тоа Изменето од milkamkd - 13.Декември.2010 во 09:51 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ова од Европа пакетчево или свислајон ?
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
milkamkd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од Логинг |
|
milkamkd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
menegin
Група Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me boli stapov.......za nagradnava igra......... |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |