|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 55> |
Автор | |
Engy.
Нов член Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај некој ако може да помогне, сонував дека сум се гушкала со едно машко кое шо никогаш ништо не ми било. ни дечко, само се знаеме онака, и прво ме крена и летнавме и застанавме високо на една зграда и само се гушкавме ама онака силно силно.... не се бакнувавме, само се гушкавме.
што значи ова ? ако може некој да ми каже ? и уште еден сон од завчера... сонував дека сум си купувала бела блуза и си ја купив .. и овај ? |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прекрасна ‘широкограда‘ дама со темни очи...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nekoi bivsi ljubavi sonuvam.....nesto me macat
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sinko i Baba Vandja pocna taka so letanje...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа тема секогаш ја заобиколувам,не сонувам често и несакам да сонувам,но....сакам да сонувам со отворени очи.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како сум отишла во Штип........
и нема со што да се вратам а сум каснела за на работа...па нервози шта да ви причам... бог да чува и да бранко од каде бре вакви глупости сонувам |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bela polarna mecka trci po mene,saka da si igraaaa...........a jas ne mozam da se otrgnam od nea........kakvi sonista
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svasta... Sanjav deka sum bela polarna mecka... i gledam fina devojka, onaka doterana... i ko po obicaj, trgnav nakaj nea... a ona bega, se plasi, ko da kje ja jadam...
|
|
Incredible Blue
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав средба со Исус на сон, во лебдечка позиција, јас лебдев и тој лебдеше, во некаков меѓупростор на висока кула помеѓу овални ѕидови.
Не се сеќавам на зборовите што ги разменивме, битно беше чудно и тажно.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс. Убав, многу убав секс.
Абе ајде... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto znaci da sonuvas pecurki ama mnogu i golemi i mali pecurki?
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tolku los son...i na mene kako golem luzer odma mi se odrazuva..By the way kako vo horor sonuvav malo dete kako duh ke se doblizi do mene i crno stanuva pa go doprev i dobi nekoja faca..UZAS...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vnimavaj sto jades denovive... bogami i kade... ili toa, ili ti se sprema nekoja gabicna infekcija... |
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |