IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Верувате ли на зборот ИЗВИНИ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Верувате ли на зборот ИЗВИНИ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819>
Автор
Порака
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 11:47
vervam
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 16:21
......"Извинувањето е измислено за да се користи"....
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 18:58
Nesakam lichnosti kaj koi ne postoi zborot IZVINI vo nivniot rechnik.
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 19:05
zavisi kolku pati e kazano......
ako cel den se pravi belja....vo sekoja sfera..i samo izvini , izvini, izvini.....
edno 50 pati IZVINI ......
eeee , nema znacenje veke.....neli..
глупчо
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 19:10
зависи,на домашните не го употребувам , ама на “туѓи“ луѓе обавезно!ама , само кога јас сум “крив“ ,зошто има луѓе го виткаат “опашот“ и кога им е прав!
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 19:15
ke poveruvam...koa vrbata ke rodi grozje голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 21:32
у сред ноќ кога ќе добиеш колено у муда оти многу прета на спиење
Кон врв
zezok Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2009
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zezok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2009 во 00:03
izvini, hmmm..... pa vidi.. covecki e da se gresi, a uste pocovevki e da se prostuva ne
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 15:55
Originally posted by *Aanniittaa* *Aanniittaa* напиша:

i kolku cesto-i iskreno vie go izgovarate toj zbor???

Jas stvarno retko,epten retko........-vie?

Доколку некој го кажува од срце секако дека верувам и знам да простам...
не знам колку често го изговарам, но секогаш кога сум погрешила
и кога сум виновна за нешто знам искрено да се извинам секому
без исклучок.
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 20:42
daсреќа
Кон врв
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2010 во 12:36
Veruvam.I nemam problem da se izvinam tamu kaj shto sum zgreshila, ako se setam normalno, a ako ne se setam a argumentirano me potsetat pak se izvinuvam.
E sega problem imam so onie od drugata strana koi nikako ne se sekjavaat deka treba da mi se izvinat.I toa onie shto mnogu me povredile, za malku vekje se istrenirav da nemam oset.
Ne deka jas ne sum im prostila dlaboko vo srceto, tuku ednostavno ponekogash sakam da slushnam nekoj da si ja priznae greshkata i da mi se izvini.A im prostuvam povekje zaradi sebe zashto jas kako kreator na mojot svet(se trudam da ja sledam Tajnata i Transurfingot) a ne zaradi niv.I stalno im davam shansi da mi se izvinat, cupkam okolu niv, naogjam motivi za da gi opravdam zoshto me povredile, navredile, shto li ne pravam, duri mi ide na nekoj i da mu recham "Izvini shto me navredi, sigurno si zasluzhiv", ama vo posleden moment se sopiram za da se preispitam ushte ednash i na kraj utvrduvam deka treba da im go ispukam pishtolot vo glava, ane jas da im se izvinuvam." E tie takvite shto nemaat teknuvalo za izvinuvanje zhivotot gi tepa po glava(oti si go zemav od moja strana-sojuznik), gi tepa, tepa....(shto mi e milo em drago голема%20насмевка), a niv nikako da im tekne zoshto e toa taka.
Znam deka ova pogore ne e pozitivno i odma go detektirav kako negativno chuvstvo deka im se sitam na nesrekjata .... ali jbg..., toa e toa i jas sum samo chovek, si dozvoluvam ponekogash da zgresham. голема%20насмевка

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2010 во 13:13
Не го изговарам премногу често затоа што ќе го изгуби значењето
Се извинувам скоро секогаш кога ќе погрешам. Некогаш ќе повредам некого без да забележам. Е тогаш секогаш се јавува повредениот...и ете ..пак се извинувам
Не ми е проблем да кажам извини..ама секогаш кога го изговарам зборот..тоа и го мислам.
Е сега..мене ретко ми се извинуваат..без разлика дали ме повредиле премногу или малку..ретко на кого му текнува
Со тек на време се научив да не ми се извинуваат...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2010 во 14:16
Не ми значи зборот уопште, ако веќе има направено штета.
А не го ни употребувам.
Лошо, знам, у план сум да го сменам тоа.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
харизма Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2010
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај харизма Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2010 во 14:22
Верувам кога знам дека ке ми го кажат од срце и навистина  го мислат но некогаш кога веке е направена бељата колку и да се извинуваш не вредисреќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.