|
Вечерва овде, без тебе... |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vecerva ovde bez tebe umiram, poleka ama bitno umiram |
|||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
вечерва овде,без тебе...празно ми е и ми студи...
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва овде без тебе....не ми е прв пат
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke go pustam mozokot vo ler,ke se setam na se sto bilo i se sto sum posakuvala da bide i ic ama ic nema da se sekiram za tebe oti znam stalno se vrakas kaj mene.
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vecerva ovde bez tebe...pak isto...
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва овде без тебе...
...како и секоја вечер до сега...помина долго време од кога последен пат бевме заедно...али стварно доооолго време.... |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва овде ..без тебе ....
..иако не те гледам.... .. те чувствувам...
...и знам дека си ...со мене ......
|
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... nisto ne e smeneto
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва овде, без тебе...
... ќе си ги признаам сите грешки ... се што направив ... се што не направив ... долга ноќ .. за размислување ... без тебе е подобро .. барем вечерва ... и утре ... и уште некоја вечер ... и се така .. додека не почувствувам.. болка! |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва овде без тебе ...
е....... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ееееехе пак јас
глупо е без тебе, празно.. со оглед на тоа што се ме боли, барем една масажа ќе беше добра .. не само јас тебе |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва овде без тебе се прашувам каде згрешив? И знам каде....
Се мислам дали само јас сум крива...и не сакам да обвинувам други...вечерва тука без тебе заклучив дека се е мој неуспех... Тука без тебе се мачам да го допишам mail-от што го пишувам од денот кога замина за Скопје...4 дена да не можам да довршам...чудно а?!? Се мислам вечерва....како си помина? Сама без тебе...жалам што ни ти ни јас не го исполнивме тоа што го кажавме додека бев во Њујорк, а е поврзано со форумов....можеби беше и денот пред да седиш по цела ноќ во Скопје поради таа временска разлика....и стварно сакав да дојдам на средбата.....ама живот...Барем не го прекршив зборот...си останав на тоа.... Се надевам дека уживаше...во спротивно џабе е што си прекршил......и јас прекршив многу работи, ама ништо на своја рака... Се надевам дека некоја вечер и ти ќе седиш таму без мене и ќе напишеш збор два....за било што!!!
|
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вечерва ...
Само мислам дека од некоја страна ќе долеташ и ќе ме извадиш од тука...
|
|||
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
, vecherva ,,,ti ili jas ,,netuka,,,
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |