![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 482> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pica tolku kasno
![]() ![]() sakam cigara ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Ne moze, stetni se za zdravjeto ![]() Sakam obicna voda ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nema skapa e
![]() sakam jagodi ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
a jagodite eftini se sega a
![]() ![]() sakam fanta ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Ne moze Fanta, gazirana e ke te boli grlo ![]() Mi se jade ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i mene
![]() ![]() mi se igra na sneg ![]() |
|
![]() |
|
Nema sneg nadvor, kaj ke igras ![]() Mene mi se spie ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
nema spienje
![]() ![]() sakam muzika ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
![]() sakam da dojde baba |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
aj ova ne ti sabotiram
![]() ![]() sakam da mi se ostvari planot ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
sry gaze ke ja igram igrata bez popustanje,sozaluvanje....
nemoze planot da ti se ostvari ja propusti sansata vcera ![]() sakam na gaze da i se ostvari planot ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
blefira nema plan
sakam idividi zurka |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
журката помина, касно палиш
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() сакам едно радијаторче, да се стоплам! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |