![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 482> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Декември.2010 во 15:01 |
Напишете некоја ваша желба, следниот член ја саботира и пишува своја желба.
Пр.
1 член: Сакам да добијам темен тен.
![]() 2 член: Си добила темен тен, но ти се смеат сите, бидејќи си претерала и сега личиш на црнкиња.
![]() Можеме да почнеме.
Сакам да се санкам.
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema sneg
![]() ![]() sakam da bidam sega vo viena ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
немаш одмор
![]() сакам златна рипка ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
На мени има само сребрени
![]() Сакам да влеземе во ЕУ
![]() |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Не претерувај со желбава за земјите на ЕУ владее студот
Сакам силиконски гради ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nema shansi da dobieesh
![]() sakam bela elka ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ne zbesnuvaj ....bela elka ne moze
![]() ![]() sakam da si kupam nov telefon... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
dosta so tie telefoni me pukna
![]() ![]() ![]() sakam da si kupam dzip ![]() |
|
![]() |
|
немаш доволно пари, а левент веќе додели автомобил, но на погрешна личност ми се оди на концерт
![]() |
|
|
![]() |
|
nema poishe karti
![]() mi se odi za shpanija ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
затвориле аедроми...меќава
![]() сакам колиба во пустелија...надвор мнооогу снег,внатре камин ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
eeeeeeee kaj me pogodi e ne ti ja sabotiram
![]() sakam 1001 ruza ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() sakam da bidam utre slobodna ![]() Изменето од gazela - 09.Декември.2010 во 23:32 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
nema da bidesh oti mene koj ke mi praj drustvo
![]() sakam pizaaaa ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |