|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 669670671672673 708> |
Автор | ||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК Од што бре емиле..такви самоубиствени нагони Да не не сакаш да си кум..да не трошиш пари |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-неможам да ја преживам твојата ''обврска'' засекогаш
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E arno de...ne se sekiraj za mene Ednas veke me ostavija pred oltar...sega ..ke bide..ZASEKOGAS |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-значи имаш свадбарско искуство...
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам бре
Да е тука Матилда од чет да каже колку беа добри подготовките за свадбата.... |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-викни ја да се зачлени на форумов |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...сеедно ми е
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК Не може...она е од Австралија ...ама не и дава форумов да се регистрира тука..нешто со ИП изгледа...дали се забранети...или...врска немам |
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...ama vkusna tortaaa...mmmmm
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sad.....snajka ni snema od krs(t)ovite , a ce turevme i toa...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк само што ја видов сликава и морав да ја ставам како аватар Изменето од Schatzii - 08.Декември.2010 во 23:08 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk arno nema racka na krajot od skalite inaku jaka e |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк кој да знае што има на крајот
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Внеси реплика | страница <1 669670671672673 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |