|
Маршот на СДСМ беше 50000 народ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
"- Ако сакаме да влеземе во Собранието кој ќе не запре? Груевски, Јанкуловска? Или оние полицајци наредени покрај оградата? Па тие се наши деца, повеќето од нив едвај чекаат да тргнеме за да ни се придружат, вели Црвенковски."
Како не влеговте...
|
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Kejt, ne znam cii se tie strategii ama veruvaj deka bukvalno toa mu go kazaa na mojot drugar koj , kako i negoviot direktor e clen na SDSM i MORASE DA ODI ZA SKOPJE ! |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
добро кингче, еве ти една
вечерва ми е убаво на душава, не ми се расправа |
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во ред бројка голема,и на сликите се гледа,но нема што да се радувате на ова ако не сте сдс или да жалите ако не сте вмро.Често си викам нека паднат овие пациенти од власт ја запустија државава,ама после си викам кој ќе ги замени?Не знам веќе зошто се викаат избори,кој е изборот?Најмногу ми смета ,,мултиетничноста,,на протестов,зошто се фаќаат сите наши политичари со шиптари под рака.Куку Македонијо што ампа те вати
Али да не кукумјавчам на темава,успех за сдс -(минус) за вемеро,очигледно има не задоволна раја.Се согласувам и се поклонувам на забеган и неговата констатација-мерење на стадата овци што ги собрале И дај не си префрлајте работи што се својствени за двете ,,ваши партии,, Изменето од Zajcef - 06.Декември.2010 во 00:07 |
|||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Eve i za tebe edna |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
so e moralno ne e teshko... si se prosetao do skopje Изменето од anakin - 06.Декември.2010 во 00:07 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
isti k*rac ke bide,...za narodot! |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
е стварно бе кралчо...а кога тоа некоја партија не го викала своето членство на митинзи...задолжително или не... немој да ми кажеш дека на митинзите на вемерото сите одат по сопствена желба и не ми си јасен...знаеш ли ти воопшто кој е власт а кој опозиција-како ќе го изгуби работното место???? смешни а воедно и празни муабети ми се овие твоиве... за поздравување е бројноста...конечно народов решил да дигне глас...само...жално е тоа што нема кој да ја оправи државава...бар засега такви нема Изменето од Andjelina - 06.Декември.2010 во 00:50 |
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
баш беа смешни, баби дедовци митингов се викаше ЖАЛ ЗА МЛАДОСТА ИЛИ ЖАЛ ЗА ТИТО НА НИВНИОТ РЕЧНИК
|
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ДАЛИ И ТИ ГО ДОЖИВЕА ТОА ТАКА? |
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Isto samo so drugi zborovi...Tito ...Jugoslavija.. |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Edno e partijata da go povikuva svoeto clenstvo a drugo e toa da go pravi pod zakana deka MORA da odi, ako ne... Za zal, kaj nas e taka, drugarot bese mnogu voznemiren od ucenata od strana na direktorot, bidejki MORASE da odi na miting na SDSM a imase nekoi privatni obvrski.
Malku i ti ne mi si jasna... zarem site direktori se od VMRO? Nema li privatni firmi cii direktori se od SDSM ??? Inaku, znam koj e na vlast : Koalicijata predvodena od VMRO DPMNE i od DUI.
Milo mi e sto te nasmeav, samo vnimavaj da ne ja premines granicata na dobro odnesuvanje i da ne gi narekuvas moite muabeti prazni, posebno koga kazuvam za vistinska slucka !
Narodov ne resi da digne glas, tuku clenstvoto na SDSM. Ako ima predvremeni izbori, kje se vidi narodov za kogo e povekje, dali za SDSM ili za VMRO.
Tokmu toa i jas go velam...bidejki nema podobar od Gruevski, podobro e toj da ostane na vlast otkolku da dojdat lugjeto sto samo znaat da zboruvaat a ne znaat da rabotat .. |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Еден граѓанин незадоволен = 0, сепак денешниов протест веќе покажува една доза на незадоволство не само на една индивидуа/граѓанин туку на илјадници граѓани (+1 сметајки се себеси). Што е важна бројката и зошто се наметнува темата дали биле 50000 или 20000, еве нека бидат 15000 незадоволни луѓе од оваа власт, се прашувам дали ке е задоволна владата со оваа бројка?
Ги подржувам ГРАЃАНИТЕ за протестот сепак нема да го подржам Бранко бидејки и тој беше власт едновремено и истото се случуваше, народот кој беше “лојален“ кон него ги имаа сите бенифиции, се прашувам што со останатите кој НИКОГАШ не дале глас за некоја парија? (јас сум жив пример) Сите овие турбуленции и случувања се дело на опозицијата т.е. позицијата во зависност од моменталната состојба. Ако рејтингот на позицијата падне, се случуваат тепачки на средношколци, спектакуларни апсења... истото се случуваше и во времето на Бранко! Едно е јасно, ЈАС ЛИЧНО сум незадоволен од сите досегашни влади а мислам дека и следните влади во период од 30-тина години нема ништо да сменат (дали ке доживеам такво нешто е моето битно прашање) во најбитната и најсветата работа а тоа е исполнување на животните услови НА СИТЕ ГРАЃАНИ. Што е битно која партија е на власт? тие имаат една единствена задача, да креираат нормални слови за живот на своите граѓани а не наводно да ме бранат низ европа праќајки дечишта кој сеуште незнаат што е надворешна политика и создавање реноме како една сериозна држава со зрела политика. НЕ БЛАГОДАРАМ, таквите политичари неми се потребни а најмалку ми е потребен лидер кој НЕМА КОМЕНТАР на случувањето во “неговата куќа“ иако очекуваме од “домаќинот“ да ни каже што тоа ни се случува. Кога еднаш ке разберат (ако разберат) ПОЛИТИЧАРИТЕ дека државата постои за да и служи на народната маса а не обратно. Секако дека и ние самите си имаме обврски кон државата (почитување на законите и плаќањето данок) кој што си ги исполнуваме, САКАМ И ДРЖАВАТА (ВЛАДАТА) ДА ГИ ИСПОЛНИ СВОИТЕ ОБВРСКИ КОН НАС ГРАЃАНИТЕ!!!!!!! Смачено ми е од целата оваа рашмонијада на меѓусебно напаѓање и етикетирање на партиска, верска, национална, социјална и др. основа. Никој не е крив за ваквата тешка состојба во Македонија, криви сме исто така ние самите што дозволивме да бидеме изманипулирани (повеќето но не сите) од страна на недокваканите политичари, ако можеме така да ги наречеме. Можебо мојот пишан збор не вреди и изгледа многу наивен но сигурен си=ум дека има ногумина кој мислат како мене и копнеам дека еден ден, греввите направени кон нас ке бидат наплатени! |
|||||
Homo homini lupus est...
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |