|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 86> |
Автор | |||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам јас дека они знаат...
ама логично е... во гласачкото тело на оваа власт... има многу луѓе кои се полуписмени... кои уште живеат со идеалите на некое си ВМРО... кое го нема веќе... тие се нивната гласачка машина... и сега кога ќе бидат изгласани... мора да им се оддолжат... како на оние кои плаќале за кампањата... така на гласачите... па затоа има луѓе кои едвај знаат да се потпишат (ако и знаат)... а кои се денес на раководни места... луѓе чија стручност се сведува на купени дипломи... луѓе кои не се ни компетентни, ни стручни, ниту имаат знаење да ја вршат работата... ма не се глупи овие владејачиве... знаат дека е така, ама тоа е ризик кој мора да го превземат... ако не им дадат работни места, утре нема да гласаат за нив... ако им дадат работни места, губат, ма то бре одвратни луѓе има кои би требало да работат нешто од кое поим немаат... па ги губат и неопределените гласачи... ама тоа е ризик кој го превземаат... и сега до кога вака...?? ебем ли га... како да сме на див запад... кој како знае и умее се снаоѓа... ред, поредок, правда... ма што беше тоа... и уствари, па владата не го знеа ова...? ма ги заболе к.. ... ова бре... нема крај... нема... Изменето од којсумјас - 02.Декември.2010 во 18:32 |
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има крај...Кода ќе ја ничкосаат државата...ќе ја ограбат и кога нема да им е потребна политиката за богатење...туку богатството ќе го користат за приписок во политиката...
Изменето од marsovec - 05.Декември.2010 во 07:22 |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Послушајте го Горан Михајловски- не ви мисли лошо ни вам ни на Македонија.
Пасивен отпор Пратеникот Влатко Ѓорчев бил во Брисел. Ама не сфатил каде е, па зборувал како да држи говор на запалени ВМРО-вци во Пехчево. За комуњарите и за советските амбасадори. Всушност, Влатко Ѓорчев и во Брисел и во Скопје зборува за да му се допадне на премиерот. Да може Никола кога ќе се врати дома да му напише петче на рачето. Ако сакаш да го критикуваш евробирократот треба да му се обратиш на неговиот јазик. За да може да те разбере. Лош, ама љубезен. Не верувам дека не ја сфатиле пораката. Меѓутоа, со Влатко Ѓорчев како к*рир само добија шанса да ја нападнат Владата затоа што им кажала в лице што мисли за нив. Тоа е македонска дипломатија. Кој спие со деца, сабајле може и помочан да се разбуди. |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се пребројат...
да видат дали имаат доволен број на интелектуалци... потребна критична маса што ќе ја дефинира државата... со сите нејзини атрибути... ако нема, тогаш спасот нека не го бараат... во пропаднати сдсмовци... кои го е**т и она што како така успеава да го направат... башка... што не можат да сфатат... а бе луѓе... прочешлајте си го вториот и третиот ешалон... тие го дое**ваат она што другите не стигнале... |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А пак кој спие со ИЗЛАПЕН старец.....утредента станува ФИРОМИСАН
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a pak,..koj spie na vreme,
..ke propushti da prochita tuka ....sekakvui gluposti, ...istresuvani tuka,.....od nekoi postojano ! ......... |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се пребројат да видат дали имаат доволен број на интелектуалци..?.Па некои од нив не знаат ниту да бројат...А за интелектуалното ниво најдобро зборува начинот нивен на комуникација и по форуми и во Брисел...и на улица...Оној на улица им е најавтентичен...
Инаку подобро би било да не ги копираат потезите на комунистите по војната...сепак сме 21 век...
А да..да ги укинат партиските комесари по фирмите...самите си се бламираат...а и со измислените места на партијските војници...
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...eve eden razumen predlog i od mene:
-im predlagam da napravat ushte jarboli, ... ako ne sakaat da se stiskaat po dva-trojca na eden ,...i ke gi napravat! |
|||
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А кој ќе ги обеси? |
|||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тендери ќе објавувате ама прво треба да добиете на избори |
|||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тендерите се определени само за Ставре и компанија????
А јас пак си замислував ....некаква демоскратија...а тоа така и било...
|
|||
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toj shto toa ke go napravi...vechno ke go ima mojot glas, dabome,...ako ne mu udri slavata u...glava! |
|||
|||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако му удри слава...народот требе него веднаш ВО ГЛАВА...Да знаат да бидат СЛУГИ на народот...а не арамии...кон народот....нивен...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 5152535455 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |