IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Ваши предлози до владата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ваши предлози до владата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 86>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:30
знам јас дека они знаат...
ама логично е...
во гласачкото тело на оваа власт...
има многу луѓе кои се полуписмени...
кои уште живеат со идеалите на некое си ВМРО...
кое го нема веќе...
тие се нивната гласачка машина...

и сега кога ќе бидат изгласани...
мора да им се оддолжат...
како на оние кои плаќале за кампањата...
така на гласачите...
па затоа има луѓе кои едвај знаат да се потпишат (ако и знаат)...
а кои се денес на раководни места...
луѓе чија стручност се сведува на купени дипломи...
луѓе кои не се ни компетентни, ни стручни, ниту имаат знаење да ја  вршат работата...

ма не се глупи овие владејачиве...
знаат дека е така, ама тоа е ризик кој мора да го превземат...
ако не им дадат работни места, утре нема да гласаат за нив...
ако им дадат работни места, губат, ма то бре одвратни луѓе има кои би требало да работат нешто од кое поим немаат...
па ги губат и неопределените гласачи...
ама тоа е ризик кој го превземаат...

и сега до кога вака...??
ебем ли га...
како да сме на див запад...
кој како знае и умее се снаоѓа...
ред, поредок, правда...
ма што беше тоа...

и уствари, па владата не го знеа ова...?
ма ги заболе к.. ...
ова бре...
нема крај...
нема...

Изменето од којсумјас - 02.Декември.2010 во 18:32
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:34
Има крај...Кода ќе ја ничкосаат државата...ќе ја ограбат и кога нема да им е потребна политиката за богатење...туку богатството ќе го користат за приписок во политиката...

Изменето од marsovec - 05.Декември.2010 во 07:22
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2010 во 16:15
Послушајте го Горан Михајловски- не ви мисли лошо ни вам ни на Македонија.
Пасивен отпор

Пратеникот Влатко Ѓорчев бил во Брисел. Ама не сфатил каде е, па зборувал како да држи говор на запалени ВМРО-вци во Пехчево. За комуњарите и за советските амбасадори.
Всушност, Влатко Ѓорчев и во Брисел и во Скопје зборува за да му се допадне на премиерот. Да може Никола кога ќе се врати дома да му напише петче на рачето.
Ако сакаш да го критикуваш евробирократот треба да му се обратиш на неговиот јазик. За да може да те разбере. Лош, ама љубезен. Не верувам дека не ја сфатиле пораката. Меѓутоа, со Влатко Ѓорчев како к*рир само добија шанса да ја нападнат Владата затоа што им кажала в лице што мисли за нив.
Тоа е македонска дипломатија. Кој спие со деца, сабајле може и помочан да се разбуди.

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2010 во 22:28
да се пребројат...
да видат дали имаат доволен број на интелектуалци...
потребна критична маса што ќе ја дефинира државата...
со сите нејзини атрибути...

ако нема, тогаш спасот нека не го бараат...
во пропаднати сдсмовци...
кои го е**т и она што како така успеава да го направат...
башка...
што не можат да сфатат...
а бе луѓе...
прочешлајте си го вториот и третиот ешалон...
тие го дое**ваат она што другите не стигнале...

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2010 во 23:09
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Пратеникот Влатко Ѓорчев бил во Брисел. Ама не сфатил каде е, па зборувал како да држи говор на запалени ВМРО-вци во Пехчево. За комуњарите и за советските амбасадори.
Всушност, Влатко Ѓорчев и во Брисел и во Скопје зборува за да му се допадне на премиерот. Да може Никола кога ќе се врати дома да му напише петче на рачето.
Ако сакаш да го критикуваш евробирократот треба да му се обратиш на неговиот јазик. За да може да те разбере. Лош, ама љубезен. Не верувам дека не ја сфатиле пораката. Меѓутоа, со Влатко Ѓорчев како к*рир само добија шанса да ја нападнат Владата затоа што им кажала в лице што мисли за нив.
Тоа е македонска дипломатија.
 Кој спие со деца, сабајле може и помочан да се разбуди.

А пак кој спие со ИЗЛАПЕН старец.....утредента станува ФИРОМИСАНголема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2010 во 23:20
a pak,..koj spie na vreme,
..ke propushti da prochita tuka ....sekakvui gluposti,

...istresuvani tuka,.....od nekoi postojano !да

.........намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2010 во 07:28
Да се пребројат да видат дали имаат доволен број на интелектуалци..?.Па некои од нив не знаат ниту да бројат...А за интелектуалното ниво најдобро зборува начинот нивен на комуникација и по форуми и во Брисел...и на улица...Оној на улица им е најавтентичен...
Инаку подобро би било да не ги копираат потезите на комунистите по војната...сепак сме 21 век...
А да..да ги укинат партиските комесари по фирмите...самите си се бламираат...а и со измислените места на партијските војници...да

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2010 во 22:55
...eve eden razumen predlog i od mene:да

-im predlagam da napravat ushte jarboli,

... ako ne sakaat da se stiskaat po dva-trojca na eden ,...i ke gi napravat!среќа
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2010 во 23:01
Originally posted by brza brza напиша:

...eve eden razumen predlog i od mene:да-im predlagam da napravat ushte jarboli,... ako ne sakaat da se stiskaat po dva-trojca na eden ,...i ke gi napravat!среќа

А кој ќе ги обеси?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2010 во 13:51
Originally posted by Pavaroti Pavaroti напиша:

...eve eden razumen predlog i od mene:да-im predlagam da napravat ushte jarboli,... ako ne sakaat da se stiskaat po dva-trojca na eden ,...i ke gi napravat!среќа

А кој ќе ги обеси?
На тендер...Јас мислам дека ќе се јават илјадници....за таа благородна работа...помош на народот и на државата...дадададададададададада
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2010 во 18:20
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

А кој ќе ги обеси?

На тендер...Јас мислам дека ќе се јават илјадници....за таа благородна работа...помош на народот и на државата...дадададададададададада

Тендери ќе објавувате ама прво треба да добиете на избори
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2010 во 18:25
Тендерите се определени само за Ставре и компанија????
А јас пак си замислував ....некаква демоскратија...а тоа така и било...да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2010 во 21:19

А кој ќе ги обеси?
ne znam ama,

toj shto toa ke go napravi...vechno ke go ima mojot glas,

dabome,...ako ne mu udri slavata u...glava!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2010 во 22:47
Ако му удри слава...народот требе него веднаш ВО ГЛАВА...Да знаат да бидат СЛУГИ на народот...а не арамии...кон народот....нивен...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 86>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.